To záleží od mnohých faktorov, ťažko všeobecne odpovedať.
Napríklad ak chceš dosahovať vynikajúca štúdijné výsledky, tak to na intráku ťažko, takisto aj ak máš rada často súkromie a samotu, nebude sa ti tam páčiť.
Naopak ak si spoločenská, rada sa zabávaš, na výsledkoch ti až tak nezáleží, tvojim cieľom je hlavne prejísť, tak sa ti tam bude páčiť.
Ešte to záleží aj od toho, že čo by znamenala dochádzka, koľko času by ti denne zobrala a podobne.
podla toho ci sa ti dochadzat oplati ci nie podla toho ako ti je na itraku a ako doma podla toho akych kamosou mas tam a akych doma..proste moznosti je vela na porovnanie to uz ty musis vediet ja osobne propagujem int daleko od rodicou a daleko od mojho minuleho sveta
ja som sa aj koli dochadzaniu na skolu vykaslal... 50km neni vela, ale je to velky psychicky tlak. Najma ak rozvrh v skole je postaveny tak debilne, ze si v skole od skoreho skoreho rana do vecera (7-19)... a to je kusok vela. Tiez som mal teraz aj taky uzasny rozvrh, ze som mal medzi cvikami (povinna ucast) 5 hodin volno.... a kde pojdem za ten cas? No, zabijal som ho v jednom podniku... a to slo dost do penazenky.
Takze dochadzanie urcite NIE!!!!!!!!
Byvanie v mieste skoly je najlepsie (intrak, privat, karavan, podmostie, nonstop Tesco...)
ja som vždy bola jednoznačne za intrák.) a odkedy som v Píšťanoch na intráku, tak to duplom
i zober, máš voľno tú hodinu dve, a nemusíš len tak posedávať na chodbách, alebo v podnikoch ideš na izbu, behom piatich minút si môžeš robiť čo chceš na izbe aj schrupnúť to teda ja robím rada a tak isto skončí škola, a ty nemusíš sa drbať v preplnených busoch a vlakoch, ale si hneď ako keby doma a môžeš si robiť čo chceš máš určite tak oveľa viac voľného času, a sa aj viac vyspíš, pokým neuprednostňuješ nočné žúrky na izbách
Dochadzanie vyjde menej, na intraku je clovek casto hladny...ale vsetko ma svoje pozitiva a ngativa, ale podla grafu je to jasne, co vitazi...sloboda-intrak
@ceresienka jéj ty si z hm.. Piešťan? no tak vieš ja som od Trnavy tak že preto Píšťany No super.) mne sa zatiaľ celkom páčia.) najmä keď idem za tmy po nábrežíííí to je proste nádhera
Doma je doma. Mam tam vsetko co potrebujem, svoju postel,svoj pc proste vsetko co na internate nemam.Zalezi ako aleko by to bolo samozrejme. Ale nie som zastancom internatov.
Ja nemám na výber, do školy to mám sedem hodín, a ešte aj s prestupmi Ale s intrákom som spokojná, keď sa zíde dobrá partia, je celkom prdel ale záleží od úrovne intráku, čo som počula, tak to tu v ČR máme lepšie...
@Ceresienka nie ale mam kopeck kamaratov co byvaju na intraku a chodievam ich kuknut (najmä pocaj intrakovic, chodbovic, izbovic...) na intraku mas pristup k informaciam ako jeden z prvych...
no na intraku je fakt paradne...neda sa to porovnavat s dochadzanim..no zalezi aj na kolektive na ktory som ja mala neskutocne stastie ..len clovek sa nic nenauci
Ja chcem isť od prváku na intrák a nič ... bože keď si predstavím koľko som toho mohol za tie 2 roky zažiť, chce sa mi plakať. Ale aj cesta má svoje čaro, hlavne keď trvá 40 minút, vlakom
Intrak ta nauci.....mali by ste to vyuzit tí ktory ste to este nevyuzili, je to parada byt na intraku,ale zalezi aj na akom ste...hehe.....mno ja som rada ze som na tom na ktorom som, fuuutak tu su ludia naj naj nja a to nehovorim mi baby, tak to by ste sa cudovali vstci co sme schopne vyviest....hehe....no a s dochadzat tak to nwm mna by to moc nebavilo, pretoze aspon mozem dlhsie spinkat DD
dosť ťažká otázka lebo človek dosť často nevie akeho dilina dostane na izbu a či to nebude horsie ako doma takže tak ale ked clovek vie ze tam bude skvela zabava a spolocnost tak neni o com to len par takych je co dochadzaju ale to su zvlasne pripady z inej galexie ktore nechyruju o party chlaste a celkovo sposobe najst nove tvare spriatelit sa a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
keď som bola na priváte (lebo intrák som nedostala), bolo to super tiež.
mne to je vlastne úúúplne jedno
Napríklad ak chceš dosahovať vynikajúca štúdijné výsledky, tak to na intráku ťažko, takisto aj ak máš rada často súkromie a samotu, nebude sa ti tam páčiť.
Naopak ak si spoločenská, rada sa zabávaš, na výsledkoch ti až tak nezáleží, tvojim cieľom je hlavne prejísť, tak sa ti tam bude páčiť.
Ešte to záleží aj od toho, že čo by znamenala dochádzka, koľko času by ti denne zobrala a podobne.
Takze dochadzanie urcite NIE!!!!!!!!
Byvanie v mieste skoly je najlepsie (intrak, privat, karavan, podmostie, nonstop Tesco...)
i zober, máš voľno tú hodinu dve, a nemusíš len tak posedávať na chodbách, alebo v podnikoch ideš na izbu, behom piatich minút si môžeš robiť čo chceš na izbe aj schrupnúť to teda ja robím rada a tak isto skončí škola, a ty nemusíš sa drbať v preplnených busoch a vlakoch, ale si hneď ako keby doma a môžeš si robiť čo chceš máš určite tak oveľa viac voľného času, a sa aj viac vyspíš, pokým neuprednostňuješ nočné žúrky na izbách