Ahojte, viete niekto ako prebieha let do USA z Viedne? Ake su tam vacsinou medzipristatia (ak nejake su) a ako to cele prebieha? potrebeujem proste aby mi to niekto co najpodrobnejsie opisal, najlepsie ten, kto to zazil
medzipristatia - to je rôzne; podľa toho, s kym letis - a kam v USA letis... mozu byt napr. v Mnichove, Londyne, Island, Montreale, Toronte alebo Quebecu... Ak letis na zap. pobrezie, tak moze byt aj New York, Washington, Danver... A ako to prebieha? čo presne myslíš? Servis? Turbulencie?
Najlepší je priamy let. Žiadny stres, klud. Sadneš, dostaneš napr. večeru, ranajky. Podla toho kedy letíš. Pozreš film, vystúpiš. Pôjdeš na emigračné kde sa ta môžu vypitovať všeličo alebo len tak prejdeš a nebudú sa nič pýtať.
vsak ak mas dany let z viedne do nejakeho mesta v USA,tak medzi pristatia nemas.. ale ak mas dane z viedne do nejakeho europskeho mesta a stade do nejakeho mesta v USA,tak pojdes tak lietadlo,ked leti,tak nemozes zajst za pilotom,ze nech spravi nejake medzipristatie
podla toho z akov leteckov spolocnostou letisss. ale co ja viem, medzipristatia niesu, sadnes vo viedni a vystupis az tam .ale niektore spolocnosti to maju inac a maju medzipristatie , napriklad v londyne alebo vo frankfurte.
raz som letel do burgasu a lietadlo kleslo 3 krát asi o 50m a už som si myslel že je po nás, deti vrešťali staré chumajdy sa modlili a letuška to nič nie je len nejake vzdušne vakum alebo čo? povedal som si už nikdy viac no ale zas lodou isť niekam cez oceán to mi pripada ešte horšie, začne sa potápať a žraloky okolo vás, neviem neviem
@ronik16 heh toto sa mi stalo pred dvoma rokmi ked som letel z Londyna. Tesne nad BA uplne volny pad niekolko desiatok metrov. Ale zazil som aj horsie, tak som z toho nerobil tragediu.
to funguje hlavne tak ze si na internetovych vyhladavacoch najdes letenku, ktory ti cenovo/terminovoa poctom medzipristati vyhovuje - a z toho potom vidis pocet medzipristati, vsak ano.
zalezi aj kam do ameriky letis - ak na zapadne pobrezie, asi bude musiet prestupovat niekde v USA (NY?)
no a ked kupis letenku, tak uz sa len nalodis, a ako napisali ostatni - kukas film, spis, citas... vystupis, priapdne prestupis ... v podstate sleduj dav.
inak ja som letela do USA z Prahy - priamo do NY bez prestupu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ako to prebieha? sadneš si, pustia ti film, zežereš hnusné lietadlové jedlo, pustia ti ďalší film, pristanete a hotovo
Dnes zas skoro jednym kridlom zachytil runway..
zalezi aj kam do ameriky letis - ak na zapadne pobrezie, asi bude musiet prestupovat niekde v USA (NY?)
no a ked kupis letenku, tak uz sa len nalodis, a ako napisali ostatni - kukas film, spis, citas... vystupis, priapdne prestupis ... v podstate sleduj dav.
inak ja som letela do USA z Prahy - priamo do NY bez prestupu.