Čo hovoríte na leteckú spoločnosť RYANAIR? leteli ste nou niekedy? Aka bola kvalita sluzieb a podobne? Lebo maju dost lacne letenky hocikde nielen tie co su na prvej strane tej stranky za 5-10€ ale celkovo....alebo je lepšie ísť nejakou inou spolocnostou?
Raz som letela z Ba do Bruselu, prvy a posledny krat s tou spolocnostou. Maximalne 1 batozina sa da, hrozne malo miesta a zima je vnutri. A pristavaju na takych jebnutych letiskach aj 70 km od mesta takze este ked zaplatis za taxik z letiska do mesta rovno si mozes kupit drahsiu letenku od normalnej spolocnosti.
nizkonakladovky su cisto len na prepravu z bodu a do b... tusim som raz s nimi letel do blavy... ked mozem tak letim s csa airlines lebo si tam zaroven zbieram mile . a este jedna vec nizkonakladovky narozdiel od komercnych aeroliniek maju male a stare lietadla zatial co komercne maju nove lietadla.
Hrozneee raz som sme sla so Edinburgu k bratrankovy a s5 ryanairom a no nikdy viac..Uplne malo miesta tam bolo ,šikovna letuška na mna vyliala pohár cocacoli a pytala som si neaky servítok na utretie a drzo mi odpovedala ze nech pockam ,ze na letisku si to utrem a upokojila ma tým ze za hodinu pristávame..Tak no personal hroza ,stale tam bola zima jak v rusku ....tazkze v skratke NIKDY VIACEJ nepojdem RYANAIROM !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
www.ihateryanair.org