Ahoj, môj priateľ tam chodí, presne na ten ístý odbor teraz je štvrták, minulý rok skončil bc.
ohľadom toho, matiku sa mi zdá mal len v prvom ročníku a aj fyziku, potom len odborné predmety.
Pomer chlapcov a dievčat, je tam si myslím celkom vyvážený, aj holky tam chodia.
Inak je to veľmi pekná škola, bola som na nej paru krát a prostredie tejto školy je veľmi pekne a KE je úžasné mesto
ak by si chcela, dám ti kontakt na môjho priateľa, ten ti poskytne info ohľadom tejto školy, myslím si, že veľmi rád ... on má proste rád tú školu, a rád tam chodí (čomu ja nerozumiem, lebo ja nemám rada školu )
ja chodím na letecku fakultu... sice iný odbor,ale poviem ti k tomu,matiku máš len 3 semestre-a zaleží podla toho akého učitela chytíš... niektorý nevysvetlia a nedaju prejst ale niektorý (ta moja konkretne,keby mohla nechá prejst skoro všetkých)dokonca robí aj nepovinné semináre ak by si nechápal matiku.... Pomer chlapcov a dievčat je normálny,u nás je to tak pol na pol..takže v pohode. Ale dost by som povedala,že je to taká leharo škola.... fakt konkretne my, sa neučíme nejak vela(ked to porovnáš s inými školami...) určite si si čekol adresu www.tuke/lf.sk...tam najdeš skoro všetko aj učebné plány... a odbor na ktorý si sa pýtal je asi najmenej technický zo všetkých čo su na tej fakulte...
Nazdaar......Riadenie leteckej dopravy je zrejme ten najpohodovejsi odbor na tejto skole......je tam vsetko zjednodusene........napr matiku maju cez 3 semestre ale preberu toho menej a nie tak dorazne ako my.....ja som v odbore zvanom Prevádzka lietadiel- co je vlastne letecké strojarstvo a nalezite technicke zalezitosti okolo lietania ......Celkovo je vsak na tejto fakulte dost vela tupcov....mozno ich v tom odbore kde sa chystas bude este viac nez v mojom.......sudim tak aj preto lebo odpadlici z nasho odboru presli tam.......ale zas na druhej strane, nebudes mat nudzu o pekne dievcata ktorych je v odbore RLD asi 3 krat viac ako chlapcov.....a skoncit skolu nie je problem....podla statistik skonci asi z 200 zapisanych v prvom rocniku 185........u nas uz po prvom rocniku z 80 bolo 40.....a teraz asi vypadli dalsi 10.......Je pravda ze odbor RLD je najmenej technicky ......aj ked tam mas fyziku cez 2 semestre ale potom tam mas take veci ako topografiu ekonomiu logistiku riadenie a tak dalej ......cize ak nie si nejaky "konstrucny, technicky" typ tak je pre teba lepsie ist na tento odbor....len potom neviem co s vami....ako najdes nejaku robotu ked kazdy rok konci vyse 180 ludi?......a na slovensku mame kolko?, 3 medzinarodne letiska?
dounchan za takych ako ty sa musi cela fakulta hambit!!! Ak je tovoj odbor taky cool a ty povies taku kravinu ze slovensko ma 3 medzinarodne letiska A povedal by som co sa tyka vyuzitia studia na RLD odbore ma mozno jeden z najvacsich kedze je stavany na manazment a poskytuje dost velky zaber informatiky. Myslim si ze v dnesnej dobe je takato kombinacia velmi vyhodna. Skôr odbory ako RLP a prof. pilot su take pofiderne lebo na vykon tychto profesii nie je potrebne VS vzdelanie.!! Pre tych co zaujima manazment a zaroven maju vztah k letectvu tak vrelo odporucam tento odbor (RLD) Ak je clovek skôr na techniku.. tak ostatne ako prevadzka lietadiel a pod.
Este konkretne ked som ja zacinal studovat bolo nas cca 300 a teraz v 3. roc. nas je cca 180..
Co sa tyka narocnosti studia tak RLD zaradujem do kategorie manazment a ekonomika co vo vseobecnosti neomôzeme zaradit medzi brutalne narocne studia.. Pokial ta to bude bavit da sa to zvladnut..
Mat. - 3 semestre a fyz 2 na bc. studiu. Na ING. dalej aplikovana mat. co je uz narocnejsie..
..ak dovolite par slov pridam aj ja..skoncila som druhy rocnik na rok koncim Bc..tak nieco z mojho pozorovania na skole, nazory moje a ostatnych..teda nazov odboru je pekny a mozno aj sirokouplatnitelny, ale zial musim povedat ze som sa v skole sklamala. je nas vela cca 200 tak uz lent to cislo hovori za vsteko, ak chces nieco FAKT vediet musis sa studiu venovat sam, a ak si sikovnejsi, mas v hlave tak chod na nieco ine, inu skolu a pod..... A co sa tyka mat - tri semestre a fyzika dva..akurat informatika je cele roky ale na to sa uz fakt nemam chut ani ozyvat..tak drz sa a vyber si spravnu skolu teraz viem aky dolezity je vyber a ako chuti sklamanie. good luck.
no podla vsetkeho teraz vyzera to tak ze pojdem na avionicke systemi..ak sa este nerozhodnem inak je to tazke vybrat si nieco... chcel by som vas poprostit este o komenti k tomuto odboru Dakujem
ja som tiež rozmýšľala nad odborom RLD, mohli by ste mi niekto napísať viac ohľadom tej informatiky či by som to zvládla (chodím na obchodnú akadémiu tam sme mali informatiku 2 roky ale dosť slabo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ohľadom toho, matiku sa mi zdá mal len v prvom ročníku a aj fyziku, potom len odborné predmety.
Pomer chlapcov a dievčat, je tam si myslím celkom vyvážený, aj holky tam chodia.
Inak je to veľmi pekná škola, bola som na nej paru krát a prostredie tejto školy je veľmi pekne a KE je úžasné mesto
ak by si chcela, dám ti kontakt na môjho priateľa, ten ti poskytne info ohľadom tejto školy, myslím si, že veľmi rád ... on má proste rád tú školu, a rád tam chodí (čomu ja nerozumiem, lebo ja nemám rada školu )
keď tak ozvi sa cez TS
a inak som chlapec D
dik za komenty...
ja si akosi neviem vybrat skolu a toto ma tak zaujalo lebo mna bavia veci hlavne okolo PC ,ale vsade kde je informatika tak je matika a ja tu nemozem
letectvo ma zaujima tiez a myslim ze na takejto technickej skole neni to az take podstatne ved potom mozem robit cokolvek si myslim
a na aky odbor chodis ty? mne sa toto zdalo take praveze este najviac technicke
Este konkretne ked som ja zacinal studovat bolo nas cca 300 a teraz v 3. roc. nas je cca 180..
Co sa tyka narocnosti studia tak RLD zaradujem do kategorie manazment a ekonomika co vo vseobecnosti neomôzeme zaradit medzi brutalne narocne studia.. Pokial ta to bude bavit da sa to zvladnut..
Mat. - 3 semestre a fyz 2 na bc. studiu. Na ING. dalej aplikovana mat. co je uz narocnejsie..