neda mi to proste,vzdy odhovaram ludi od dovoleniek,a vzdy to aj budem robit,kedze je to nezmyselne plytvanie peniazmi. nevravim ze mas ist s batohom a byvat po lacnych hosteloch,ale staci ak si na booking.com rezervujes hotel na ktory su napr. dobre referencie(beztak budes byvat v jednom z nich ked si kupis dovolenku) , proste si len sam rezervujes hotel,niektore aj all inclusive a kupis si letenku,a nic viac nepotrebujes a nic viac ti ani cestovka neda,len si vezme poplatky za tieto dve veci
@fxx all inclusive je podmienka, ubytko nemusi byt vyslovene v hoteli a takisto chcem odvoz Z a NA letisko.. riesit taketo veci sa mi absolutne nechce.. ide o to, ze cestovky, ti tieto "nadstandardne" veci zabezpecia a hlavne lacnejsie ako keby si si to riesil sam (hlavne odvoz z/na letisko), kedze maju rozne mnozstevne zlavy na tieto domace sluzby..
@11 na toto som vlastne zabudol,ze letna dovolenka moze vyjst lacnejsie cez cestovku lebo sa stred europy presuva na juh europy tak davaju vyhodnejsie ceny
ale takto to vychadza lacnejsie fakt len na letne dovolenky v stredomorskych letoviskach
@tommyhot skús neckermann, ten myslím neskrachuje a ako porovnávam napríklad s Hydrotour tak tá istá dovolenka kam ideme by nás vyšla ako štvorčlennú rodinu o polovicu viac a pritom je to rovnaké all inslusive s rovnakými službami! tento svet ja fakt nechápem
ja náhodou chodím posledné tri roky po európe bez cestoviek a spokojná som....ale zasa nie sú to tie letné dovolenky, kde sa týždeň válaš pri mori...na takej sme boli s CK Turancar z NR a pohoda
@fxx tak tak, tiež si myslím že je oveľa lepšie riešiť si to individuálne, ale pravdou je, že v lete k moru to proste výhodnejšie nezoženieš ako cez cestovku. Ale mimo sezóny určite sám.
A ináč TipTravel/Tatratour/Koala. Ak hovoríme o bežných destináciach typu Turecko, Egypt, Grécko a podobne.
@9 ale cez cestovku to mas tu istu ponuku / sluzbu lacnejsie, aj ked si ona necha proviziu, lebo cestovky dostavaju izby v hoteli za zlomok toho, co tam platis ty, tak isto to je s lietadlom...
ak mas peniaze, individualne to je v pohode, ak chces ist lacno, v pohode niekam vypnut, tak je cestovka lepsia.
cestovky sú síce fajn, hlavne v prípade, že nechcete/neviete vybavovať veci sama a necháte to na druhých. Ak ste však aj také/takí akčné/akční ako ja, t.j. máte radi všetko pekne pod kontrolou, a ešte tak aj ušetríte. My fungujeme tak, že si najskôr dáme predbežný plán, napr. že by sme chceli ísť pozrieť Paríž. Ja potom nejakú dobu (pár týždňov) pozerám ceny leteniek, s tým, že si určím kedy približne chceme ísť (napr. v júni), a odkiaľ (letisko Bratislava). Na toto sa mi osvedčil vyhľadávač lacných leteniek online » www.nadosah.sk/,... kde sa dajú celkom prehľadne a jasne nájsť tie správne lacné letenky a akcie (nakoniec sme šli cez Ryanair). Potom som cez hostelworld (vygooglite, ale treba angličtinu) našla milý malý hotel, super cena aj poloha medzi samými Francúzmi (skontrolujte si hodnotenia, veľmi pomôžu autentické reakcie), keď bola cena letenky vyhovujúca bookla som hotel a bolo.... Skvelá dovča s vlastným programom, šli a videli sme to, čo sme chceli, neboli sme viazaní programom cestovky. Takto to robíme vždy, dá sa tak ísť samozrejme aj inde než len do mesta, dá sa vybaviť aj more, stačí si pozrieť najlepšie ponuky a destinácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@dominika0909 dik checknem to
proste si rezervujes hotel a kupis letenku
ale takto to vychadza lacnejsie fakt len na letne dovolenky v stredomorskych letoviskach
A ináč TipTravel/Tatratour/Koala. Ak hovoríme o bežných destináciach typu Turecko, Egypt, Grécko a podobne.
ak mas peniaze, individualne to je v pohode, ak chces ist lacno, v pohode niekam vypnut, tak je cestovka lepsia.
cestovky sú síce fajn, hlavne v prípade, že nechcete/neviete vybavovať veci sama a necháte to na druhých. Ak ste však aj také/takí akčné/akční ako ja, t.j. máte radi všetko pekne pod kontrolou, a ešte tak aj ušetríte. My fungujeme tak, že si najskôr dáme predbežný plán, napr. že by sme chceli ísť pozrieť Paríž. Ja potom nejakú dobu (pár týždňov) pozerám ceny leteniek, s tým, že si určím kedy približne chceme ísť (napr. v júni), a odkiaľ (letisko Bratislava). Na toto sa mi osvedčil vyhľadávač lacných leteniek online » www.nadosah.sk/,... kde sa dajú celkom prehľadne a jasne nájsť tie správne lacné letenky a akcie (nakoniec sme šli cez Ryanair). Potom som cez hostelworld (vygooglite, ale treba angličtinu) našla milý malý hotel, super cena aj poloha medzi samými Francúzmi (skontrolujte si hodnotenia, veľmi pomôžu autentické reakcie), keď bola cena letenky vyhovujúca bookla som hotel a bolo.... Skvelá dovča s vlastným programom, šli a videli sme to, čo sme chceli, neboli sme viazaní programom cestovky. Takto to robíme vždy, dá sa tak ísť samozrejme aj inde než len do mesta, dá sa vybaviť aj more, stačí si pozrieť najlepšie ponuky a destinácie.
Dúfam, že niekoho inšpirujem