nechcem byť pesimistická, ale už nás čaká len pokles... Musel by sa stať zázrak, aby sme sa ešte v niektorej disciplíne umiestnili na stupňoch víťazov.
poviem to takto: mňa šport v telke veľmi nezaujíma, nepozerám žiadne majstrovstvá alebo tak, to radšej by som sám športoval, ako na to kukal
Ale olympijske hry letné či zimné považujem za skvelú športovú udalosť a je to asi jediná ktorú sledujem trochu... I keď nie tie live prenosy z olympiády, trojku (stv3) som zapol iba raz
Na olympiáde osobne pozerám otvárací ceremoniál a záverečný ceremoniál - priamy prenos z otvorenia hier a tak, ale inak maximálne si pozerám správy, že koľko máme medajlí a tak... ale priame prenosy zo športov ma nebavia... som divný? D
hmm ja to ani tak velmi nepozeram akurat neake to zapasenie strelba ale aj to len chvilku hlavne strelbu moc monotonne ...ale budem to kukat ked tam zaradia karate ...
mne sa páčia výsledky našich a okrem toho ma najviac zaujali preteky v plávaní, kde USA vyhrali o 0,08 sek. a ešte včerajší zápas v hádzanej Rusko ánsko, kde bol infarktový záver
@8 hore už takmer určite nepôjdeme, ale na medaily máme šancu. Klocová, rýchlostná kanoistika a ešte aj ten naturalizovaný Rus v superťažkej váhe (majster Európy)
nikdy som sport nepozeral ale olympiadu jo ale vodny slalom uz skoncil (a velmi dobre takze uz ma asi nic nebude bavit... i ked mozno este rychlostna kanoistika, tam vraj mame dobre sance to si kuknem teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale olympijske hry letné či zimné považujem za skvelú športovú udalosť a je to asi jediná ktorú sledujem trochu... I keď nie tie live prenosy z olympiády, trojku (stv3) som zapol iba raz
Na olympiáde osobne pozerám otvárací ceremoniál a záverečný ceremoniál - priamy prenos z otvorenia hier a tak, ale inak maximálne si pozerám správy, že koľko máme medajlí a tak... ale priame prenosy zo športov ma nebavia... som divný? D
je v mojom fotoalbume