Zatial som si kupil tricko (Famous stars & straps) z takeho punk-rockoveho obchodu. A planujem este vykonnejsi chladic na procak a nakoniec este nejake skate shoes.. A ak zostane, tak este nejake blbosti do compu... Ale zatial mam odrobenych len nejakych 14 hodin..
Courobit? zatial mam nejakych 85 hodin asi a ked ma vyplatia kupim si mozno kozene topanky a ostatok si asi necham a potom ked ma vyplatia za druhy odrobeny mesiac tak si to pekne necham na horsie casy. vsak na co hned vsetko minat? Trosku ekonomiky clovek musi mat v sebe
Husky: mno jednu noc som robil v kauflande (11 hodin) a dnes som bol v Heinekene - 3 hodiny to je zatial cela moja brigada, ale ak bude volne, tak idem robit prezentaciu Hewlett Packard.
Kazdy den dostanem peniaze naruku vecer...taakze na druhy den to miniem (ci uz na oblecenia alebo na daku akciu riadnu) ale uz som si pokupila vsetko lacnejsie co som chcela tak je cas zacat setrit na cosi drahsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov