jaaa budem na UG, topfeste, rock for preaple, ekofestoch obidvoch, potom žákovic, pohoda, týždeň volno, červeník, hardfest, minikvas, uprising a potom umriem vlastne neumriem, zas začnem behať po slovensku
chválim sa s tým, viem, ale odfotím sa s Desmodom a slečnou @yolis
no uvidime, ja vzdy vsetko tak na poslednu chvilku.. ale tak asi na Topfest, Rainbow, Pohodu... chcel by som aj Rock for people a Sziget... uvidime, daleko to je
tak ja začínam Dobrým festivalom na Delni, a končím Snina Festom... medzi tým prijmem všetko, čo sa bude dať a budú mi na to stačiť financie chcela by som zájsť aspoň na Šíravu a Domašu... uvidím...
Vedeli ste, že medzi najlepších hudobných festivalov podľa magazínu Times je aj náš festival Pohoda? Zoznam som objavila tu: » www.objav.sk/festivaly/index...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
no a ja: wilsonic, pohoda, minikvas, topfest musí byť
a zvyšok ako sa prihodí
Ale rada by som Wilsonic a Pohodu. A na Topfest s @transplantovanou Desmodiť DDDDDDDD
chválim sa s tým, viem, ale odfotím sa s Desmodom a slečnou @yolis
ja som si tiež vyjadril svoj názor
a úplne najhlupšie je obkydavať iné subkultúry
tak sa nehraj na múdreho, keď si serieš do huby
ďakujem a viac nepokračujem
ja hovorim, ze pojdem skor na take, kde nie je disko.. nic som neokydal
oh, naco zas.. s deckom
bola reakcia na mna
pre nic, za nic
a čo preboha chcete robiť na masters of rock?!?!?!?! samé agro kapely...
na topfest by som už nešla ani s lístkom zadarmo. TEN SMRAD... nechutné
čo sú agro kapely???
inak topfest prdfest a ďalšie lokálne festy
predstavoval som si gazdovský metal...
tak ja začínam Dobrým festivalom na Delni, a končím Snina Festom... medzi tým prijmem všetko, čo sa bude dať a budú mi na to stačiť financie chcela by som zájsť aspoň na Šíravu a Domašu... uvidím...
aj do Česka by sa zišlo ísť, ne @chaoslady ??
A este uvidim, ako vyjde cas, financie a tak, ale Zakovic by som neodmietla...
@chaoslady ta vyhrab viac, zájdeme aj do Londýna nie, ešte nie... pochodím aj po letných terasách...