Tak u mna to budu posledne skolske prazdniny. No jednoducho niekde na chatu pojdeme...na futbal. sustredenie ...a potom rybnikove akcie a tak diskoteky...
Ja dufam ze ma zobere jedna tetka z Blavyna tyzden aspon! alebo moze ze tyzden jej budem opatrovat dekc a a tyzden budem zblinat po blave zo známimi z netu
asi 3-4 tyzdne budem doma, potom pojdem do BA na 2 tyzdne asi..a potom na 11 dni do Londyna, uz mam kupenu letenku ..mozno pojdem za otcom do Turecka na tie 3 volne tyzdne na zaciatku
@mamradadeli , ja si ťa nájdem a nájdem si aj tú letenku!**pozvoľna zelenie od závisti**
Rozložím si stanový tábor na záhrade a tam sa budem izolovať od sveta (a od slnka, brekeke).Vo večerných hodinách sa prešmyknem do domu na záchod a po ďalšiu knihu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Rozložím si stanový tábor na záhrade a tam sa budem izolovať od sveta (a od slnka, brekeke).Vo večerných hodinách sa prešmyknem do domu na záchod a po ďalšiu knihu.