ahojte, ja by som chcela ísť s kamoškou na letný tábor a chcela by som sa vás spýtať že či ste už na nejakom boli, ako sa volal, ako ste sa mali a či idete aj tento rok na nejaký.
ja som od 12 do 17 bol kazdy rok v tabore, niekedy aj dvakrat za rok a vzdy to bolo super, je to sucast mojho detstva a som za nu rad ...
inak kamarati robia veducich v Twistovo - rspkt. robili, mozno porozmyslam, ze by som tam aj ja sa prihlasil na kurz a siel dakedy, ... no a vzdy zevraj skvely fun, fotky som videl a pod. a not bad a viem podla kamaratov, ze to moze byt zabava
bola som posledné 3 letá a bolo fakt super najskôr v Raji - vo Vernári, potom v Twistove a teraz v TikTaku, prvý krát v tínedžerskom a tam bolo asi najlepšie ale bude ešte lepšie..
bola som vo veľa táboroch naposledy v česku na hereckom a divadelnom bolo tam super a keďže som dosť komunikatívna osoba bolo mi aj jedno že idem medzi samých cudzích ľudí opretože som tam spoznala úžasných ľudí a mám od tiaľ super spomienky a budem na to asi aj rada spomínať dlho
@sveter do toho tábora som aj ja chcela ísť len potom som si to nejak rozmyslela lebo tam nebola doprava či čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nikdy.
ale kamarátka chodí každý rok do Tralalandu (myslím že tak sa to volá), chodí tam už nejaký ten rok a že je tam úžasne.
na orave je pekne, ja samu tu byvam
inak kamarati robia veducich v Twistovo - rspkt. robili, mozno porozmyslam, ze by som tam aj ja sa prihlasil na kurz a siel dakedy, ... no a vzdy zevraj skvely fun, fotky som videl a pod. a not bad a viem podla kamaratov, ze to moze byt zabava
minulé leto som bola vv pohodák sa to volalo a bolo tam totalne mega aj ked som patrila k 2% najstarším ľudom tam, ale boli aj starší a fakt pecka
@sveter do toho tábora som aj ja chcela ísť len potom som si to nejak rozmyslela lebo tam nebola doprava či čo