Ahojte, viem že je skoro ale začala som uvažovať ze cez leto by som sla s priatelom niekde na vikend, alebo par dni..viete niečo poradit na Slovensku a Česku?..niečo čo stoji za pozretie, nejake pekne miesto, kupalisko, historicke pamiatky, proste hocičo
@mysteriousshadow uz by som dolozila a isla niekde mimo SR tu nic moc nieje a vlastne aj tak ta to vyjde narovnako tu su ceny nahlavu napr. take Taliansko,Chorvatsko mas do 200 eur s busom a stravou
@2 a praveze. na slovensku je vela krasnych miest..len bohuzial ano, cenovo sa to vyrovna aj vyletu do zahranicia.
my napr. planujeme taky slovensky raj...
@mysteriousshadow tak napriklad ja by som chcel precestovat zrucaniny hradov. tych tu mas hafo, je z nich paradny vyhlad, kus historie, aj sa zapotis, kym sa hore vystveras. slovensky raj, hento co spomina funebrak. a omnoho, omnoho viac ale vzdy ked musim, na nic si nepsomeniem. skus prehladat weby alebo @method tusim chodi casto na turistiku. jeho sa pytaj
@trdelniiiq @husky @v3nty
komentáre slúžia nato aby človek vyjadril svoj názor a áno podľa mňa tu nič normálne nieje zo normálne ceny prechovávam nenávisť k tomu štátu a systému bohužiaľ....
víkend v Prahe?
light turistika v Tatrách?
Bojnice?
väčšina ZOO v Čechách.
všetky aquaparky na Slovensku
autokino BA.
a festivaly.
víkend v stanoch na jazerách - Duchonka / Liptovská Mara / Šírava / Domaša / Zlaté piesky...
14 krásnych jaskýň väčšinou a s tým spojená turistika
všetky hrady zámky kaštiele vo vašom okolí - vygúgli
aaa keď má priateľ rád adrenalín tak nejaké tie bobové dráhy, bungee jumping, rafting, zorbing (zavrú ťa do gule), paintball, rafting, nejaké tie lanové centrá.. je toho strašne strašne veľa čo sa dá robiť s frajerom..
@simuulka112 veľa si toho ešte na Slovensku nevidela
to je ok máš len 15 povedz rodičom nech ťa vezmú niekam von.. a nech ťa brávajú častejšie.. a ak spoznáš krásy Slovenska.. tak potom napííš
btw, zaujímal by ma tvoj pohľa na tento štát a tento systém
@husky a kde prosím ťa spomínala že chce NIEČO PRE TURISTOV?
píše: "niekde na vikend, alebo par dni..viete niečo poradit na Slovensku a Česku?..niečo čo stoji za pozretie"
a to autokino podľa mňa stojí! podľa mňa je to super tip na výlet... veď už len kvôli nemu si robím vodičák
@luuci áno beriem mám ešte len 15-ale ide mi an nervy len to, že nejaký víkend v Tatrách ma výjde viac ako týždeň v Prahe ide o to že som bola v Prahe pred dvoma týždňami v 4* hoteli s raňajkami 10 min. od centra za 12 eur noc ved tu ani ubytovňu za toľko nenájdeš a to sa nevyjadrujem o systéme štátu ale len o kultúrny program a voľný čas preto radím zahraničie všetko len nie SR bohužiaľ nemám na to aby mi mama zacvakala trápny výlet v Tatrách alebo nejaký Aquapark Tatralandiu kvôli tým cenám.....
@trdelniiiq možno si povieš 15-zasraná nevie o čom hovorí beriem niesom najmúdrejšia mám ešte toho toľko pred sebou ale niečo som si popri mojej rodinke už odžila a keď vidím ako sa tu moja mamka s nami sama trápi a nie jej vinou a vedľa čierna obyvateľka všetko získa zato, že rodí deti ako rožky a za každé dostáva peniaze ako na "maľované vajce" tak preto toľká nenávisť k systému....
@v3nty náhodou ??? takét akcie sú najlepšie... spala som už so švábami v kúpeľni na zemi v chtazke niekde na poli bolo to strašné neišla tam teplá voda ale úžasná zábava toto nemá s mestkým dievčaťom nič spoločné a každé leto som u babči na mesiac kde naozaj robím aj na poli hehe niesom totálne drevo nechápem prečo teraz do toho pletieš niečo s tým že som z mesta...
@simuulka112 super spala si v chatke kde su švábi kopala si na poli geniálne, už si vpodstate spoznala vsetko zo slovenska V malej velkej fatre je chatiek vybudovaných po aleluja z obsuhov šváby tam niesu noc urcite stojí menej ako v prahe a sú tam popiči párty
Ako može vlastne niekto nenávidieť slovensko ked si ho ete ani sama nespoznala?
@v3nty Viem, že som trochu skeptická voči Slovensku ja som tej babe vyššie len chcela poradiť, že za tie peniaze čo dá tu na Slovensku môže ísť mimo ja niesom spokojná so systémom tu na SK čo sa týka len cestovného ruchu nájdu alebo spravia nejakú atrakciu a pýtajú si peniaze ako keby to bola návšteva Eiffelovej veže alebo neviem čo to sa mi hlavne nepáči a áno s tými párty súhlasím toto leot by som mala ísť niekde do nejakej dediny kde nieje vôbec voda ani elektrina tak uvidím či prežijem a neboli to len šváby ale hlavne také malé húsenice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
slovensko: chod an slovakia.travel
my napr. planujeme taky slovensky raj...
turisticke-znamky.cz
@husky
@v3nty
komentáre slúžia nato aby človek vyjadril svoj názor a áno podľa mňa tu nič normálne nieje zo normálne ceny prechovávam nenávisť k tomu štátu a systému bohužiaľ....
light turistika v Tatrách?
Bojnice?
väčšina ZOO v Čechách.
všetky aquaparky na Slovensku
autokino BA.
a festivaly.
víkend v stanoch na jazerách - Duchonka / Liptovská Mara / Šírava / Domaša / Zlaté piesky...
14 krásnych jaskýň väčšinou a s tým spojená turistika
všetky hrady zámky kaštiele vo vašom okolí - vygúgli
aaa keď má priateľ rád adrenalín tak nejaké tie bobové dráhy, bungee jumping, rafting, zorbing (zavrú ťa do gule), paintball, rafting, nejaké tie lanové centrá.. je toho strašne strašne veľa čo sa dá robiť s frajerom..
... už sa teším na leto
a nehuc, ja som rad ze je uz aj sneh a mozem chodit bokom
to je ok máš len 15 povedz rodičom nech ťa vezmú niekam von.. a nech ťa brávajú častejšie.. a ak spoznáš krásy Slovenska.. tak potom napííš
btw, zaujímal by ma tvoj pohľa na tento štát a tento systém
píše: "niekde na vikend, alebo par dni..viete niečo poradit na Slovensku a Česku?..niečo čo stoji za pozretie"
a to autokino podľa mňa stojí! podľa mňa je to super tip na výlet... veď už len kvôli nemu si robím vodičák
Podlamna si vzivote nič poriadne nezažila všetko len spojené z Mamonou a to ti nezaručí zábavu a zázitok. Ak aáno si na omyle.. TY názor
Ako može vlastne niekto nenávidieť slovensko ked si ho ete ani sama nespoznala?
Protirečíš si jak FICO
Tu máš nejaké moje oblubené
» www.facebook.com/groups/54401923...
» www.facebook.com/groups/16620533...
Ked sme pri tých chatkách pravidelne chodím na jednu kde nieje elektrina a a pytná voda je z pramena. A šváby rozhodne na nej niesu