HMYZ... ale stale sa nemozem elmi stazovat kedze obyvatelia roznych pralesov tam maju komare velke ako ruka, pavuky ako hlava alebo moze clvoeka v spanku zaskrtit obrovsky had a zjest
asi hmyz..aj ked zem je aj ich domovom..takze sa bijem vo vnutri sama so sebou a pokusam sa nepanikarit, ak na mna nejaky sadne, nenadavam im, a co najmenej ich zabijat
Mam rad letooo xD uz len preto lebo nemam na sebe tony oblecenia. Mam rad leto lebo holky ukazuju svoje tela xD mam rad leto lebo je teplo aj ked obcas neznesitelne, mam rad leto lebo sa da vzdy vsade ist hocico poriesit xD JEDNODUCHO MAM RAD LETO
Hmyz mi neprekaza existuju repelenty (alebo sa aspon sprchujte oni idu na zapach xD)
Hoc jedna vec je na lete zle ... ze raz skonci ...
Milujem leto... ale napriklad keď sme an dovolenke trochu mi vadí to večné slnko D takže ja rada po zapade slnka a potom čo mi vadí.. otravný hmyz, a keď sa spálim alebo sa mi vyhádže viac pieh ale inak leto vedie! Milujem ho !
vadia mi tie neskutocne horucavy v dnoch ked nemam kam poriadne ist, len sedim doma a som nuteny sa denne aj 5x osprchovat lebo som spoteny jak svina...
komáre ale na nich už mám pripravený ultrazvukový odpudzovač sa teším keď ho vyskúšam či to aj funguje Keď to bude fungovať tak pôjde celé leto na maximum
vadí mi nenormálne teplo vo vlakoch a hlavne keď je tam natlačených veľa ľudí,ktorí sa samozrejme potia,hmyz,ktorý je všade a to,že mi make up na tvári vydrží možno 5 minút a potom je nenávratne preč-roztopený z toho tepla...
ale napriek tomu by som chcela takéto teplo ako je napríklad teraz,celý rok
nemam rada vysoke teploty, moj nizky tlak cez leto, zavraty a bolesti hlavy zo slnka a trapny trend nabachat sa jeden vedla druheho kazdy den na kupalisko/ k jazeru/ do bazénu, len aby sa bolo pri vode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
je horko, musim nosit sukne...
Hmyz mi neprekaza existuju repelenty (alebo sa aspon sprchujte oni idu na zapach xD)
Hoc jedna vec je na lete zle ... ze raz skonci ...
ale inak hnusné horko, teplo a horúčavy a komáre, ktoré si zo mňa robia super hostinu
plus : sporo odeté baby
Dotieravy hmyz ako su muchy, komare a klieste
spotenie..
hmyyz!! bléé ..
mám rada keď je tak do 20°C,to je najlepšie..ani zima ani tepl
ale napriek tomu by som chcela takéto teplo ako je napríklad teraz,celý rok
strasne teplo,dusno,pot,hmyz,slzia mi oci zo slnka...