ale v lete zas podla mna to slnko mi robi lepsie naladu a nemusim byt tolko poobliekany a ja osobne si myslim ze mam racej ked mi je teplo ako ked mrznem
na lete mi najviac vadi to strasne teplo, akoze vsetko je fajn, slnko a tak...ale stacilo by, keby vonka byvalo 20 stupnov...na teple je zle to, ze ked ti je teplo, tak s tym nic nespravis, ked je zima, tak sa proste obleciem tak aby som nemrzol...a tie teploty v noci mi idu strasne na nervy, nemozem spavat v lete poriadne...a este k tomu ked robim v nasom stanku novinovom, tak sa tam idem v lete uvarit a kazdu chvilu mi tam naraz lietaju 3 osy...takze mam radsej asi zimu, aj ked leto ma aj svoje pozitiva, lenze tie negativa prevazuju u mna...
Asi najskôr tiež tá jar(zima je pristudená, leto prihorúce a jar vonia krajšie než zima ), ale vybrať si medzi zimou a letom, preferujem leto (Som teplomilná osoba, nerada mrznem )
ja som rada ked mi je tepl neznasam zimu, so zimou ide zla nalada, v lete je kazdy stasny a cez leto mozem robit sporty ktore cez zimu robit nemozem, aj ked v lete zas nemozem lyzovat a snowboardovat ale co uz, ale skratka
LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer LETO 4ewer
Tak ako som idem von, a nemusím sa obliekať a je to hlavne výhoda, keď máte malé deti, predtým, než idete von ich netreba polhodinu obliekať za revu. Je aj dlhšie svetlo a tak pre mňa viac výhod.
no, nieco medzi tym.to je tak, v zime mam radsej leto a v lete mam radsej zimu...ale/ urcite na lete mam jedno najradsej/letne vecery.to milujem...len tak si v pohode sedite vecer pri jazere s ribezlakom a kukate na kosatky.jaaaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
CHCEM! UZ!!! ZASE!!! TEPLE!!!! SLNEčNé!!!!! PESTRé!!!!!!
o dost.
a hlavne ked prsi, je zamracene...
taze tak asi...cize terz by som urcite chcela uz LETO!!!!!!cuje Iľko
LETO JE NAJ!!!
zboznujem zimu, aspon tak minus päť. no co, kazdy mame svoj nazor.
Tak ako som idem von, a nemusím sa obliekať a je to hlavne výhoda, keď máte malé deti, predtým, než idete von ich netreba polhodinu obliekať za revu. Je aj dlhšie svetlo a tak pre mňa viac výhod.
Pre zimu by som dlho hľadala výhody.