Táákže leto sa blíži a nechcem len doma sedieť okrem toho ,že mám brigádu...Mohli by ste sem dačo hodiť ako daky bucket list na leto .Ináč ja rada využívam leto na to aby som si dala všetko dokopy (škola,izba,a samú seba) takže ma zaujíma ako trávite leto
no ak dám geotektoniku este počas skúškového tak to bude: minrealogia, priroda, cvicenie, praca, IT kurz intenzivne cez leto nech dozenem to co som zameskala cez skuskove, nejake vyletiky v ramci CR/SR, navsteva rodiny, zveladovanie byvania, presadzanie kvietkov, plavanie, stanovanie...a tak nejak no
Cestovanie to sú moje jediné letné plany :3 nejaké festivaly postihat ako zajezova, drienok možno pohoda a podobne hippisaciny ako európsky Rainbow cathering v Poľskú :3
Chcela by som do svojho cestovateľského plánu v rámci Španielska zahrnúť aj najväčší reggea festival v Eu ale tam jedine zadarmo sa dostať alebo predať obličky xD
... ešte dáke behanice po kamošoch a to asi vse :3
Práca, zopár kurzov na learn2code, zdokonalovať taliančinu, zdokonaľovať španielčinu, víkendové minivýlety po okolitých mestách (Budapešť odškrtnutá, ešta Krakow, Viedeň a možno Praha) lebo skúšobka, neskôr začiatkom jesene Taliansko určite
v júni som bol v Barcelone, v júli idem do Slovenského raja, v auguste do Mníchova na futbal a septembri na dovolenku (Madeira dúfam)...okrem cestovania určite nejaké kúpania v jazerách na Slovensku...a plánujem rozbiehať nový biznis, tak aj tam bude dosť roboty...plus nejaké tie pivká a iné spontánne veci
hmm..čo tak zahlásiť sa nejakú dobrovoľnícku akciu vo svojom okolí ? alebo veľa športovať, prípadne sa niečo zaujímavé naučiť, spraviť si online kurz zo zaujímavej tématiky napr. na coursera.org..
@aiva245 športovať isto budem už teraz si robím nový work out plánik a dobrovoľnícka práca tak to bude od septembra 2x do týždňa prax v nemocnici ale vlastne mám možnosť ísť toto leto do hospicu ,ešte ,že si mi pripomenula
tak to je super, že máš takúto brigádku..hlavne, ak ti to pomôže, že to súvisí napr. s tvojim budúcim povolaním a bavilo by ťa to..a na aké cvičenie máš ten work out plánik ?
@aiva245 fúha no moje budúce povolanie je diagonálne odlišné ..(aspoň dúfam a work out plán mám na cele telo ak chceš tak hod mi email a pošlem ti to mám to vo Worde
Moc napilno
1. prebieha u nás kompletná rekonštrukcia domu, pri ktorej aktívne pomáham aj ja. Dnes som dala finiš mojej druhej izby a zmenila ju na šatník.
2. Prekladám, píšem, chodím do brigády a sem-tam sa ukážem aj v škole.
3. Od 9.júla do 23. júla idem na dovolenku + chcem ísť s kamarátkou po východe SR a chceme ísť aj na Chodník korunami stromov.
4. Pokračujem v učení japončiny + som si vzala španielčinu.
5. Snažím sa cvičiť aj ked mi to moc nejde.
6. Robím poriadok v dokumentoch, ktoré sa mi doma kopia a vybavujem tie, ktoré budem od septembra potrebovať + nakupujem nejaké veci, ktoré sa mi zíjdu.
Snád som sa nič nezabudla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(no a takto nejako 3,5 mesiaca)
Chcela by som do svojho cestovateľského plánu v rámci Španielska zahrnúť aj najväčší reggea festival v Eu ale tam jedine zadarmo sa dostať alebo predať obličky xD
... ešte dáke behanice po kamošoch a to asi vse :3
1. prebieha u nás kompletná rekonštrukcia domu, pri ktorej aktívne pomáham aj ja. Dnes som dala finiš mojej druhej izby a zmenila ju na šatník.
2. Prekladám, píšem, chodím do brigády a sem-tam sa ukážem aj v škole.
3. Od 9.júla do 23. júla idem na dovolenku + chcem ísť s kamarátkou po východe SR a chceme ísť aj na Chodník korunami stromov.
4. Pokračujem v učení japončiny + som si vzala španielčinu.
5. Snažím sa cvičiť aj ked mi to moc nejde.
6. Robím poriadok v dokumentoch, ktoré sa mi doma kopia a vybavujem tie, ktoré budem od septembra potrebovať + nakupujem nejaké veci, ktoré sa mi zíjdu.
Snád som sa nič nezabudla