hmm tak ti poviem ked som na compe nenudim sa mam co robit grafiku pre weby a robim na väčšiom projekte v 3D...ale tak obcas by sa hodilo ist aj vonku ale vsetci koho poznam sa niekde poflakuju a tak to nejde no to ked ja vijdem z domu tak to je vinimocnost...a ked nepracujem nudim sa
my mame teraz bazant kinematograf...cize tam sa da ovolny cas vecer travit cez den poupratujem a som s kamoskami...a popripade na nete...ale stale sa nenudim ja neviem...stale je co robit
ja sa vobec nenudim, ludia staci si uzivat zivot, kamosov, festivaly, brigady,splavy,tabory, dovolenky..qhatever trocha zivota do toho umierania kto nechce nenudi sa
ja sa nenudim cely den .. praveze mam co robit abych setko stihla za 1 den .. doobeda - tenis ,, poobede - no dneska sme hrali bedmintom abo aj kupko je dobré .. a tak vzdy sa cosi najde
hm..aj ja mam taky problem moji kamosi su ..v zahranici a ja som len s priatelom..cize ..nepomozem ti nijak heh ..ale ...skus ist na chatu ...alebo...hrat nejaky sport a tak....
@fxx taj co takto pohnut zadkom, vyliezt z tej svojej izbietky, ist s bratrancom ci kym na kupko a trocha sa bavit? a ked ani bratranca nemas tak sa prihlas na nejaku aktivitu kde si najdes kamosov atd.. keby si sa stale iba nelutoval, mal by si to lepsie chlapec, nic proti
@bibla tak tie triedne stretka mame min. raz za tyzden takže pohodka...
No a ten orange fest na Domaši tak to bude pecka no Treba si pozrieť ked čo kedy je zavolať jednu,dve kamošky alebo niekoho z rodiny nejakú sesterku a ide sa
@bibla ja sa momentálne nudím, ale dá sa vždy niekto nájsť, s kým sa dá ísť von. myslím si. ja cez prázdniny dosť veľa cestujem, robím si výlety. medzi výletmi sa ako aj ty, nudím.
inak vy, čo máte prázdniny od júla to máte dobré, čo my, čerství maturanti, čo máme prázdniny od júna a celý jún nebolo s kým ísť von, lebo niektorí sa učili na skúšky, niektorí na autoškolu a niektorí, väčšina, tú školu ešte furt mali.
ale také prechádzky po okolí ti určite nezaškodia.
ja sa nudim tiez cele dni :_((( sila je to ,ved stale len leje a leje ,a ked vykukne slnko tak sa znovu zatiahne jak fakt ....ale citala som uz aj nejake knihy ale uz ani tie ma nebavia DD
ja by som aj chcela ísť do tábora,ale tento rok to asi nepôjde.ideme dačo prerábať,ani neviem čo.budem musieť dačo nájsť lebo totp leto bude fakt na nič.vlasten každé moje leto bolo o ničom,ale akosi som to tak nebrala.neviem či som sa s koňom zrazila či čo,ale je to divné
fíha,máš pekný program.ja už som od začiatku prázdniny prečítala jednu knihu a druhej som v polovici.ale už som ich čítala toľko krát,že už ma to nebaví.vymením repertuár a bude dobre
nho tak prazdniny su tu a fakt ich treba vyuzit ...ja napr si zajdem s kamosmi niekam posediet alebo idem vonku s frajerom ale je aj kopu inych veci ktore mozes cez leto robit napr zavolaj kamosom a chod s nimi na kupalisko alebo si najdi nejaku brigadu..proste si niekde vyraz a nebud doma lebo doma je fakt nudaa a prazdniny ti budu ubiehat pomaly a nudnee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a nic s tym nerobim
a tiez by ma tak zaujimalo co robia ostatny cely den
lebo ja naozaj nemam co robit
chcelo by to niekde k vode sa zajebat a hotovo
Ja asi skapem od tej nudy.
No a ten orange fest na Domaši tak to bude pecka no Treba si pozrieť ked čo kedy je zavolať jednu,dve kamošky alebo niekoho z rodiny nejakú sesterku a ide sa
inak vy, čo máte prázdniny od júla to máte dobré, čo my, čerství maturanti, čo máme prázdniny od júna a celý jún nebolo s kým ísť von, lebo niektorí sa učili na skúšky, niektorí na autoškolu a niektorí, väčšina, tú školu ešte furt mali.
ale také prechádzky po okolí ti určite nezaškodia.
potom zoberiem booook a vycapim sa na balkon xP
fejsbukujeem, chatujem, mjuzikujem xD
a ked sa dohodneme s frendami spravime si neaky kosickyyyyy dnik xP
chodime po akciach xP
robime ekson xD
selicoooooo x)
este dufam ze mi vyde robotka v tatrach a budem maximalne happy xP