ANo , lezal , s krvavim ksichtom , bolavim hrdlom , vypluvajuc krvave kemre kazdych 10sekund , okolo mna dvaja ludia chrapali , mal som kratku postel , nevedel som zaspat a len som tak lezal a chcel sa odfajcit
ked som mal ale 8 rokov alebo kolko nepametam si to moc ale viem ze som strasne plakal a nechcel som tam byt no a na izbe som mal jedneho mal ale 20 rokov alebo kolko nwm a on ma rozosmieval zongloval a robil vseliake hovadiny no ale mal tusim ze nejaku vaznu chorobu ktovie ci este zije
mne sa este za komancov (6-7 rocnemu) podarilo so zlomeninou dostat do nemocnice a tam po kupani (vtedy som sa nehanbil) ma supli len v nejakej kosielke bez spodneho pradla k chalanovi priblizne o 5 rokov stariemu na postel a tam sme cakali na operaciu... dvaja v jednej posteli len v nejakych kosielkach, no ze sa setrilo sa vedelo, ale az tak?
po operaci uz na izbe sme mali okno do dalsej izby a tam jednemu chalanovi tiez po operacii napchali do oblasti kolena nejake spajle ci co to bolo a na izbe mu to napravali a ten vrieskal riadne dlho...
dvakrat za toto leto .. prvykrat hadicka cez nos do pazeraka na 24 hodin .. to som tam bol 2 noci..dalo sa to celkom prezit ..druhykrat..operacia..to bola fakt hrozna noc..od jednej do piatej ci kolkej som nevedel zaspat,ani pretocit na brucho som sa nemohol ani nic ..
pamatam, ked som bol maly v nemocnici, lebo som tusil prehltol piesok co mi dajaky kreten nasypal do ust, ci jak to bolo, tie vecerne atmosfery ze otvorene dvere na chodbu a tam tikali velke hodiny
ale ajtak velka noc 2006 bola najlepsia ked som po operacii slepaku cakal 15 minut na sale + 45 minut pri pokazenom vytahu, dokial som sa dostal na izbu, umrtvenie mi nefungovalo, to bol pocit ako so zabodnutym nozom do brucha
Môj bývalý mi raz spôsobil otras mozgu, tak som šla na pozorovanie do nemocnice, ale nemali voľné na detskom oddelení, tož ma pichli na ženské.
Jediná životaschopná pani ležala po mojej ľavici. Inak tam bola pani, ktorej sa nejakým spôsobom otvorili stehy a telesné tekutiny jej vytekali kade tade, strašne smrdeli, ale nemohli jej to zašiť z dôvodu, ktorý si už nepamätám.
Ďalšia pani už bola v takom stave, že ani nevnímala okolitý svet, iba občas niečo zastonala a tretej odumierala noha a to bol najväčší bonus. V noci vykrikovala ,,Valika" čo údajne bola jej dcéra, tá noha ju musela príšerne bolieť, lieky proti bolesti jej vraj nemohli dávať, lebo bola predopovaná, tak som tam len tak ležala a modlila sa, aby som šla domov.
nikdy som nebola hospitalizovaná v nemocnici, ale mám v nej prax tak viem aké to je, dokonca som zažila včera aj smrť pacienta o ktorého som sa starala... tak viem velice dobre aké to je...
Ja som bola len medzi deťmi, keď som mala 9. Jediné, čo ma dosť bolelo, bolo to, že všetci odišli skôr ako ja, aj tí, čo prišli po mne, a nakoniec som tam ostala sama
@loveistheanswer chcela som si sama prekrojiť jablko na polovicu, a samozrejme som ho držala v dlani. Nôž sa mi šmykol a zarezala som si až do kosti. Úplne som si prerezala šľachu, ktorá zohýba palec.
keď som bola v nemocnici ja, tak som mala to šťastie, že na izbe bola teta s malým chlapcom, čo mi pomáhala... inak by som asi prvé 3 dni nedošla ani na záchod, lebo sestričky akosi nechodili... až potom.
no ja som bola v odesse na intenzívke a predo mnou také velikánske okno a všetci sa na mňa kukali jak na výstavný kus.... akože ja tam zdochýňam a jeden krpec mi tam kíva.... a potom prišli ďalší ... ich tam bolo 10 na tom skle nacapených .... ale šak sranda no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a do márnice nikdy, bojím, bojím........
po operaci uz na izbe sme mali okno do dalsej izby a tam jednemu chalanovi tiez po operacii napchali do oblasti kolena nejake spajle ci co to bolo a na izbe mu to napravali a ten vrieskal riadne dlho...
Už len preto budem na sebe makať, aby som si vedel zaplatiť súkromnú nemocnicu na úrovni...
@oinomaos no šupli vás spolu do postele, lebo vedeli, že ešte neviete na čo to máte.......takých 17 ročných už asi ťažko..........
filip
ale ajtak velka noc 2006 bola najlepsia ked som po operacii slepaku cakal 15 minut na sale + 45 minut pri pokazenom vytahu, dokial som sa dostal na izbu, umrtvenie mi nefungovalo, to bol pocit ako so zabodnutym nozom do brucha
a to je moc, čo by si sa tu toľko jedoval...
Jediná životaschopná pani ležala po mojej ľavici. Inak tam bola pani, ktorej sa nejakým spôsobom otvorili stehy a telesné tekutiny jej vytekali kade tade, strašne smrdeli, ale nemohli jej to zašiť z dôvodu, ktorý si už nepamätám.
Ďalšia pani už bola v takom stave, že ani nevnímala okolitý svet, iba občas niečo zastonala a tretej odumierala noha a to bol najväčší bonus. V noci vykrikovala ,,Valika" čo údajne bola jej dcéra, tá noha ju musela príšerne bolieť, lieky proti bolesti jej vraj nemohli dávať, lebo bola predopovaná, tak som tam len tak ležala a modlila sa, aby som šla domov.
-ukradol mi mp3jku a potom som si ju z jeho suflika v noci proste zobral naspat
- vystal sa uprostred jedalne
- kazdu noc spal bez nohavic dufajuc, ze baby z vedlajsej izby ho pridu.........
- neznesitelne chrapal
Smrdel..... no ach boze .....
Ze som to tam s nim 10 dni vydrzal na izbe bez konfliktu povazujem za svoj osobny diplomaticky triumf.
@yasmin aj ťa vyšetrovali policajti?.........
všetkým ďakujem, koniec ankety........filip.
teda takto že aj na noc.
jedine na návšteve. a stačilo