Ahojte! Je tu niekto, kto chodí liezť na steny? Už dlhšie to chcem skúsiť, v BA sú lezecké centrá Vertigo a K2, kam by ste odporučili ísť začiatočníkovi? A nejaké ďalšie rady pre začiatočníka? Chystám sa najprv na bouldrovku, keďže nemám spolulezca,
tiež mám rovnaký problém chcela by som skúsiť lezenie len neviem či sa tam môžem ako úplný začiatočník len tak objaviť a hlavne či môžem ísť sama :ehm:
Ja som bola raz vo Vertigu, ak mate 18, tak mozte liezt kolko len chcete celu vystroj vam pozicaju ( lezecky, sedak) . Niektore steny su samoistiace a ine si vyzaduju partnera , ale kludne vas bude istit ich pracovnik Boulderka, tam stacia lezecky a sila , v podstate sa ti nemoze nic stat, kedze dopadas na mäkky molitan.Dost casto vidim na zlavach, ze K2 ponuka 2hodinovy kurz, kde vas oboznamia so vsetkym , stoji okolo 13€, takze na zaciatok by bolo vhodne to
@elia už som si niečo o tom zistila a ak chceš liezť s istením tak potrebuješ ten krátky kurz @4 a partnera čo ta istí + požičať si výstroj, na boulderovku (stena bez istenia) nepotrebuješ nič, len požičať si topánky, môžeš ísť aj sama ako začiatočník, ale lepšie je keď ti to niekto ukáže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
v každom prípade je dobré keď ti niekto ukáže techniku, často je to dosť o tom ako sa správne poskladať a nie o sile
ale určite choď, je to super
aspoň vďaka tebe viem aké sú v ba lezecké centrá