Tí čo posielate alebo ste posielali návratku na LF UK BA, okrem tej návratky, papiera na jazyky a potvrdení o zaplatení treba vytlačiť aj tie 3 papiere v sekcii študentská karta,teda tie čo tam je nejaké členstvo a ešte iné veci alebo nie?v papieroch o pr
@becrux ak by bolo treba, urcite by to tam muselo byt napisne..mam kamosa co ide do KE a oni maju doniest tie papiere na zapis. Inak ja som to poslal uz minuly tyzden iba jazyky a navratku a zatial sa neozvali zeby nieco chybalo. ale tak je to asi jedno ci posles alebo nie
@becrux sak to,, mohli sa k tomu vyjadrit aaj ked asi este nieco bude na nete » www.fmed.uniba.sk/index.php?id=45... Bližšie informácie a tlačivá k zápisu budú zverejnené na stránke www.fmed.uniba.sk v mesiaci august.
@cor ano, ale to budu myslim skôr tie potvrdenia od lekara a očkovania vo vyššich ročnikoch a take veci, ale uvidime každopadne navratka je hlavna a kvoli zvyšku ťa nemôžu neprijať
Ahoj, normalne posli len to co tam pisali. Pokial si spominam tak jazyk , a doklad o zaplateni. Tie zvysne tri papiere mas na mysli , kde je spomenute Bratislavy spolok medikov? tie blaboty k tomu.. to na co chces posielat ? Jedine co budes potrebovat je doklad ze si zdravy od lekara a budes musiet ma papier o ockovania na hepatitidu, ak to nemas v den zapisu nic sa nedeje. Plno ludi pokial si spominam to priniesli potom neskor.
@veronycca nie to, je niečo v tom aise na tlačenie 3 dokumenty suhlas so spracovanim udajov, žiadosť o členstvo v niečom a žiadosť o kartu, zo študijneho napisali vraj sa to posiela, že sa to dozvedeli až vtedy, keď boli rozhodnutia o prijati už odoslane preto tam informacie o tom chybaju
zda sa mi, ze pred par dnami tu bola jedna tema o niecom podobnom a tam ludia pisali, ze od nich vyzaduju vsetky papiere, co boli v ais, ale to boli ine fakulty, ja idem na PriF a tiez tam mame napisane iba poslat navratku
Ja som poslala aj tie 3 papiere, pretože tam bolo treba podpisovať súhlasy o spracovaní údajov na ISIC atď, možno im to na niečo bude.. ak nie, nech to vyhodia
ja už z toho mám tiež riadny zmätok. najlepšie je, že v papieroch o prijatí je, že návod k návratke je na stránke. A v návode na stránke je napísané, že sa máme riadiť podľa pokynov v papieroch o prijatí. asi budem musieť zas otravovať na študijnom
@vilea zasielaju sa aj tie 3 papiere čo sa daju vytlačiť pri študentskej karte určite mam to zo študijneho v papieroch o tom nič nie je preto, lebo vraj sa to dozvedeli až 4. jula a to už boli lsity o prijati aj doručene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov