Caute... prosim nejakych co vedia voco-kroco, ze kedy tam zhruba na lf v ke posuvajuciaru a posielaju dalsie papiere o prijati... ja som na prijimackach skoncil 8 bodov pod ciarou, napisal som pre istotu aj odvolanie a uz je tyzden ajpol odvtedy, co mali
bershka : ja som skoncil 8 bodov pod ciarou na vseobecnom. na zubariu som mal prihlasku tiez, ale ked som zistil, ze ako som napisal vsobecne (comu nasvedcovalo aj moje celorocne vysledky na kurze) tak som sa na zubarinu vykaslal. no ako ako vravi korylein prave sa to posunulo.. vcera to este doobeda nebolo.
@korylein .. ano daval som si este martin. ale nan som sa nepripravoval takze tam som ani neuspel... mal som len tusim nieco nad 100 bodov... takze odtial mam tak akurat na pamiatku centrofixku za 50 eur co nam davali na prijimackach
@bershka poradie sa nemenilo. stale som 226-227, tak som bol a tak to aj ostalo. len teraz uz svietim na zeleno zatial co vcerasom bol este cerveny
precitaj si to a uvidis v com je problem. Nic sa tam nedeje... len jeden byvaly absolvent tej skoly ma problem povolit ustanovenie, ktore uz MT aj BA davno maju zauzivany. Preto to vyzera tak, ze ten riaditel pojde prec a bude zase pokoj.
@korylein@bershka@wuttasi ahojte. počujte mám jednu asi dosť banálnu otázku. pokiaľ sme po posunutí už nad čiarou /aj svietime na zeleno/ a poslali sme odvolanie, sme sto percentne prijatí, však? hádam áno pre krista
@wuttasi v pohode , nevadí ...aaano aj ja už som toto a aise urobila. tak sme spolužiaci vlastne akurát neviem ako je to s rozvrhom. to oni nám ho vytvoria, či samy sa máme zapísať?
@lili5612 no, to mam problem aj ja a este aj dalsi 3 kamarati ze nevieme ako to je lebo mne sa tam nedalo nic vytvorit chapes takze zrejme nam este povedia na tom uvodnom stretnuti co a ako pocuj. ty budes mat internat ci nie? aby som aspon na internate dakoho poznal, lebo ti traja kamarati byvaju pri kosiaciach takze oni ho zrejme mat nebudu :/ tak potom vrav na ktorom si alebo ako a nevies kedy to mame vediet na ktory nas zadelili?
@wuttasi no mohli by povedať..napríklad telesnú by sme si mali samy vybrať si myslím..ale neviem..uvidíme
podala som si žiadosť o intrák..tak snáď mi ho dajú! ty asi nebudeš mať problém, keď si z BA. podla mňa to poštou príde že kde nás dali..alebo na aise to bude..ozvem sa ked budem vedieť kde ma ubytovali
@lili5612 z BA niesom, nechcelo sa mi to menit, ale som zo severneh oravy takze by to tiez nemal byt problem dzfam ano ano.. aj byvaly spoluziak dostal postou z MT ze kde bude mat internat. tak dufam ze to bude... tusim sa to ma 20teho uzatvorit ci tak nejak
Ahojte, počujte chcem ísť na LF UPJŠ prijímačky budem robiť budúci rok. Prihlásila som sa do prípravného kurzu, ktorý univerzita ponúka a chcela by som vedieť nejaké informácie od tých, ktorí naň chodili..pomohol vám? Ako prebiehali hodiny?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@bershka poradie sa nemenilo. stale som 226-227, tak som bol a tak to aj ostalo. len teraz uz svietim na zeleno zatial co vcerasom bol este cerveny
precitaj si to a uvidis v com je problem. Nic sa tam nedeje... len jeden byvaly absolvent tej skoly ma problem povolit ustanovenie, ktore uz MT aj BA davno maju zauzivany. Preto to vyzera tak, ze ten riaditel pojde prec a bude zase pokoj.
podala som si žiadosť o intrák..tak snáď mi ho dajú! ty asi nebudeš mať problém, keď si z BA. podla mňa to poštou príde že kde nás dali..alebo na aise to bude..ozvem sa ked budem vedieť kde ma ubytovali