Lebo je to LG a LG je blud, ak chces kvalitny mobil pozeraj na renomovane znacky vyrobcov telefonov a nie na znacky ktore robia vsetko. Je fakt ze je to lacne a ma to dotykovy displej ale nic od toho necakaj... ak nemas co s peniazmi alebo chces byt lacny frajer tak si to kup. Bude to skvela investicia ktora sa ti casom vrati v podobe ....
@weeman To nie je ako Hyundai, mal som Hyundai a som jeho veľkým prívržencom pretože mi slúžil bezchybne. A neviem, či vôbec poznáš niekoho, kto by naň nadával. Potom je tvoj názor obyčajný snobizmus. Zato poznám množstvo ľudí, ktorí nadávajú na VW a sú s nimi nespokojní. Ani LG napríklad v súčasnosti nevyrába zlé televízory, i keď ešte pred 2 rokmi som si to nemyslel. To už nehovorím o televízoroch SAMSUNG(tiež Korea), ktoré sú ozaj špička, ale o mobiloch SAMSUNG si to zas nemyslím. Proste tu žiadam len o to, aby mal každý svoje názory na značku niečim podložené a nešíril ich spôsobom"hovorí sa, že..."
@stage bol to len obyčajný príklad. Otec má už druhý hyundai, čo sa týka spoľahlivosti, je super, a nemôžem povedať krivé slovo... Ale čo sa týka jazdných vlastností, je to katastrofa... Rovnako ako telefóny, ak chceš niečo s čím budeš len telefonovať, nech sa páči, LG je pre teba, ale ak o toho očakávaš niečo viac, tak to nieje dobrá cesta.
LG nikdy... low cost značka... keď chceš nejaku "štylovku" či jak sa tomu nadava, tak potom ano, ale nepočitaj s tym že maš kvalitny mobil... rychlo ťa to prejde a cena tych telefonov klesa po polroku o tretinu, takže to už ani nepredaš a nevymeniš za normalny mobil...
@weeman Ok, ak to pramení z tvojej skúsenosti, tak sorry. A ak si si všimol @8 , tiež som proti mobilom od LG.
Btw. ešte by ma zaujímalo, prečo sú jazdné vlastnosti Hyundai podľa teba katastrofa, lebo vyzerá to, že tvoj otec je s ním asi spokojný, keď má už druhý.
@stage samozrejme, že to pramení zo skúsenosti, na základe čoho iného by som to vyvodzoval? Xperia je už iná klasa, momentálne mám a doporučujem.
Čo sa týka hyundaiu, jazdil som už na viacerých autách, a jednoducho je to o tom, čo človek od auta očakáva... Otec má už druhý preto, lebo jediné na čom mu záleží je, aby to nebolo moc velké, a aby to vela nežralo... Preto. V takomto prípade je to ideálne... Ja som iný človek, mne je fuk aký to má kufor, koľko to žere, a ostatné somariny, mňa zaujíma len to ako to jazdí. A jazdí to tak, ako všetky ostatné rodinné kosačky... v zákrutách to nesedí, a nakláňa sa to ako hovado, 1,3jka je príliš slabá, sedím v tom ako na stoličke, posilovač riadenia je príliš silný, vo volante nieje vôbec nič cítiť, brzdy po chvíli ostrejšieho brzdenia úplne vädnú, a takto by som mohol pokračovať... Preto som to k tomu prirovnal. Ak sa na tom chce niekto len odviezť, je to super, a bude spokojný, ale nečakaj od toho nič viac.
@weeman Zas nezabúdajme, že Hyundai nereprezentujú len nejaká i30 alebo accent. Autu akým je napr. u nás Santa Fé nechýba vo svojej triede naozaj nič alebo v americký model Genesis, luxusný sedan, ktorý získal titul auto roka 2009 v Severnej amerike a veru zaujímavo vyzerá aj jeho športová verzia, model Genesis Coupé (220koní), nehovoriac už o super luxusnom modele Equus s jeho 420 koňmi. Navyše teraz v roku 2011 príde na trh nový nástupca Elantry, v Ázii pod názvom Avante, a to bude fakt zaujímavé auto. A to všetko za zaujímavé ceny, škoda, že sa orientujú hlavne na americký trh! (inak hyundai vyrába aj lietadlové motory, ak nevieš) Ale to už sme asi mimo témy, nerád by som zas vyzeral ako fanatik do Hyundaiu, dávam to sem len tak pre nepriateľov tejto značky, ktorý nepoznajú iné autá ako Audi a BMW.
@stage ja velmi dobre viem čo všetko sa snaží hyundai robiť, ale úprimne, jazdil si v genesis? Ja nie, nemôžem to posudzovať, posudzujem to, čo som vyskúšal, jazdil som na troch hyundaioch a všetky boli rovnaké... Z toho bol jeden hyudai coupé, čo mal byť akože super šporťák... nebolo zlé, ale stále je to preďák K cene len tolko, že za tých 13 - 14 oiro, čo niekto vysolí na nový hyundai som si kúpil chvílu jazdenú 330i, a to je niečo úúúplne iné...
Čo sa týka lietadlových motorov, tak tie vyrába aj bmw, aj bentley, a plno ďalších...
Aby bolo jasné, ja niesom nepriatel tejto značky, len hovorím, že pokial čakáš od auta niečo viac ako zvezenie nákupu z bodu A do bodu B, tak proste hyudai na to nieje...
Najprv treba vyskúšať viac áut, a potom niečo zaryto obhajovať.
@weeman ok, ja ti názor neberiem, nič zaryto neobhajujem, čítam mnoho recenzií a názory si robím aj podľa nich, čiže ako záver pre autora tejto diskusie postačí, ak mu napíšeme, že LG mobil nech radšej nekupuje, lebo riskuje, ok?
Xperiu robi HTC pre SE, co sa tyka LG a Samsung, ich displeje boly vzdy spickove a lepsie ako mala konkurencia. napr. na LG ste mohly citat displej aj bez podsvietenia v dobe, ked nokia otom mohla len snivat. ale co tu cakat od 18-19 rocnich "detiiii".......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
uvažoval som o pár Nokiách, Samsungoch .......
a čo by si mi odporučil?
Pozri si SE Xperia.
A to je zároveň aj odpoveď na @9 @kurope -mu.
Btw. ešte by ma zaujímalo, prečo sú jazdné vlastnosti Hyundai podľa teba katastrofa, lebo vyzerá to, že tvoj otec je s ním asi spokojný, keď má už druhý.
Čo sa týka hyundaiu, jazdil som už na viacerých autách, a jednoducho je to o tom, čo človek od auta očakáva... Otec má už druhý preto, lebo jediné na čom mu záleží je, aby to nebolo moc velké, a aby to vela nežralo... Preto. V takomto prípade je to ideálne... Ja som iný človek, mne je fuk aký to má kufor, koľko to žere, a ostatné somariny, mňa zaujíma len to ako to jazdí. A jazdí to tak, ako všetky ostatné rodinné kosačky... v zákrutách to nesedí, a nakláňa sa to ako hovado, 1,3jka je príliš slabá, sedím v tom ako na stoličke, posilovač riadenia je príliš silný, vo volante nieje vôbec nič cítiť, brzdy po chvíli ostrejšieho brzdenia úplne vädnú, a takto by som mohol pokračovať... Preto som to k tomu prirovnal. Ak sa na tom chce niekto len odviezť, je to super, a bude spokojný, ale nečakaj od toho nič viac.
AVANTE :
GENESIS sedan :
GENESIS coupé :
Čo sa týka lietadlových motorov, tak tie vyrába aj bmw, aj bentley, a plno ďalších...
Aby bolo jasné, ja niesom nepriatel tejto značky, len hovorím, že pokial čakáš od auta niečo viac ako zvezenie nákupu z bodu A do bodu B, tak proste hyudai na to nieje...
Najprv treba vyskúšať viac áut, a potom niečo zaryto obhajovať.
Ale pokračujte aspoň sa dozviem viac o Hyundai a Lg
SE su v celku zaujimeve a trochu ma to k nim taha.
HTC je znacka, ktorej produkty vzdy plnili moje potreby a ocakavania.
Inak som stale verny zn. Nokia . . . od tejto znacky mam modelov vela, od jednoduchych a lacnych az po vlajkove lode a som spokojny.