Dnes som si kúpila nový LG Kp 500 Cookie -týmto sa nechcem chváliť, ale → skúsila som tam dať pamäťovú kartu (ktorú som predtým používala v Nokii a fungovala a funguje v nej aj teraz) a telefón reaguje rovnako akoby tam nebola - nedá sa kliknúť na nápis P
píšu, že podporuje microSD až do 8GB...a ja mám microSD 2GB......potom keď som tam dala takú microSD 512MB na Nokiu tak to išlo, ale zase mi to nezobrazovalo nič na tej karte, len priečinky....
inak díky čo ste sem popísali- pojdem si kúpiť novú pamäťovku...
ale je tu ešte jedna vec : keď pripojím mobil s tým káblom k počítaču tak mi v počítači nič nenaskočí (možno preto, že tam není ta pamäťovka ...máte s tým nejaké skúsenosti alebo radu ako by som to urobila ?
trochu som gúglil a zistil že niesi jediná čo má tento problém, niekto to vyriešil formátovanim tej karty v inom mobile, takže ak na nej nemáš nič dôležité čo sa z nej nemá vymazať, skús ju sformátovať
a k tomu počítaču - k mobilu by malo byť CD, z neho nainštaluj soft k mobilu a malo by ísť..
Neviem ako to máš ty, ale ja ked som si kupovala LG pred tvomi rokmi, bolo tam aj také inštalašné CD, ktorá stačilo dať do PC, nainštalovač a potom to už v pohode išlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale je tu ešte jedna vec : keď pripojím mobil s tým káblom k počítaču tak mi v počítači nič nenaskočí (možno preto, že tam není ta pamäťovka ...máte s tým nejaké skúsenosti alebo radu ako by som to urobila ?
a k tomu počítaču - k mobilu by malo byť CD, z neho nainštaluj soft k mobilu a malo by ísť..
hej bolo .. dík