Už nič.. Musíš si počkať na odpoveď.. A to s tým prímutím, máme dosť veľké kritéria.. pokiaľ ich nespĺňate, nemôžeme vás prímuť a ešte k tým chybám.. úvod bol robený tak trošku narýchlo. Takže samozrejme, že tam budu chyby, ale časom sa to opraví.
Ja si to po sebe (niekedy ) prečítam a ak nájdem nejakú chybu, skopčím to do wordu a ten mi to opraví.. ale keď ju tam nenájdem tak čo s tým?? ja nosím okuliare a nerada ich nosím.. preto mám poslabšie oči a zle vidím a preto sa nie kedy vyskytne chybička ..
ale to keď chceš spraviť niečo, čo vyzerá aspoň trochu profesionálne, tak ťa chýbajúca podpora diakritiky nemôže zastaviť, joj buď vymysli názvy bez toho (to je dosť kreatívna činnosť alebo si tú diakritiku dorob, ale nejak vierohodne.. ver mi, že v takomto prípade sa to dá celkom spraviť...
proste keď je stránka nedorobená či odfláknutá, načo je dobré ju prezentovať? Nie je lepšie dorobiť detaily... aspoň také, že keď človek príde stránku obzrieť, nenájde hneď 10 dôvodov prečo sa už nevráti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
toto si urcite rad zahra semaforas
Prepáč, ale smejem sa
Vieš čo, jeb sa na to nechcem mať nič spoločné s tak neuveriteľne negramotným spolkom.
Radšej ostanem obyčajný schizoofrenik
proste keď je stránka nedorobená či odfláknutá, načo je dobré ju prezentovať? Nie je lepšie dorobiť detaily... aspoň také, že keď človek príde stránku obzrieť, nenájde hneď 10 dôvodov prečo sa už nevráti?