Neviete ako by som si mohol na tvári vytvarovať lícne kosti alebo sankove výklenky lebo nechcem aby bola moja tvár gulata ale chcem aby mala pekné črty ak niečo viete poradte pozeral som si už niektore vídea cez youtube ale ako si ma nepresvadčili.
tak buď to máš geneticky alebo nemáš, môžeš si jedine dopomôcť tým, že sa zbavíš čo najviac podkožného tuku a vtedy sa môžu trocha zvýrazniť
ale dnešná estetická chirurgia už má na to riešenie a existujú tvárové implantáty, takže ak si nebol geneticky obdarený výraznou sánkou alebo lícnymi kosťami, stále máš možnosť vyzerať ako z obálky
minule som pozerala, ako prebieha taká plastická operácia, kde žene napchali do líca implantát nejako cez viečko, potom sa jej to na jednej strane zle posunulo, no :ble:
ale súhlasím s tým prvým odstavcom @6
Netuším, ale mne sa štruktúra tváre v posledných 5 rokoch mierne zmenila. Mám pocit, že vyzerám ušľachtilejšie (ja sama , ale zmenu tvaru tváre a niektorých čŕt mi potvrdilo viacero ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale dnešná estetická chirurgia už má na to riešenie a existujú tvárové implantáty, takže ak si nebol geneticky obdarený výraznou sánkou alebo lícnymi kosťami, stále máš možnosť vyzerať ako z obálky
ale súhlasím s tým prvým odstavcom @6
a nekontúruj sa
Ale dá sa to jednoduchou tvárovou gymnastikou.
Myslím si, že tak 10 minút artikulovaného hovorenia abecedy denne by malo stačiť.