Tak ludia pomoc,, mam isť s kamoškami a s kamošmi na taku menšiu akciu a bola som chora a ešte stale berem antibiotika (penicilin 750) a neviem či môžem do toho piť,, a ak to spravíím že či to bude mať dáke nasledy ,, nie že sa zobudim v nemocnici ... t
Vždy keď som ja, alebo kamaráti brali antibiotiká, tak sme sa lahšie opili. V nemocnici môžeš skončiť ak to preženieš, pretože ako som spomínal- lepšie ti to zapíše.
Moja skúsenosť... Vždy keď som pil "do antibiotík" tak som dobre zažúroval a nemusel som toho veľa vypiť.
tak nestane sa ti nič, len budeš skôr dole a v nálade. Ale to akože keď idem na akciu musím furt chlastať??? ja často fičím na minerálkach na rôznych akciách @acvd43xa7w úplne súhlasím
bolo to dávno ale ľudia prežila som to DD a žijem DD a nič také strašné sa mi nestalo .. a zažila som užasný piatkový večer čižee som normálna a bola to oslava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Moja skúsenosť... Vždy keď som pil "do antibiotík" tak som dobre zažúroval a nemusel som toho veľa vypiť.
Asi si mladá na pitie, keď takéto veci nevieš
@acheraya A ty si stará prechľastaná raketa, keď sa tak vyznáš ?
@vlcica1989 Súhlasím
750 mg penicilínu - teda trištvrte gramu plesne
a alkohol
mrzí ťa život?