NIKDY nevstupuj do lietadla z natchou! Ale zrejme aj tak kazdy vstupy Ja som isla. No hroza. Ako sa tlak menil, nehorazne to bolelo, vsetko. Usi, nos. Revala som.
lietadlom je to haluz..... grcat urcite nebudes...... ja som letela aj malym europskym ale aj ponad ocean velkym boeingom...a je to haluz.... ale zase na druhej strane dlhe hodiny nudy....
a zle ti moze prist maximalne ked lietadlo klesa a stupa....to je taky mierny tlak.... ako vo vytahu..... =D teda aspon mne to tak pripadalo....
no najlepšie som sa zrovna necítila ale nebolo mi zle od žalúdka...skôr v hlave, a zaľahovali mi uši...a potom keď som vystúpila mi bolo celý deň trochu blbo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
šak maj pri sebe sakel ach jak ja by som rád zase išiel letieť, ale neni času
Samotný let je úplná pohoda. Obzeráš sa, vidíš cesty ako nejaké čiaročky na zemi a bazény vyzerajú ako nejaké modré oká
Pri pristávaní to trochu hrkne, keď narazíte na pevnú zem, a potom je to už ako v aute na hrboľatej ceste
Nič strašné. Fakt
a zle ti moze prist maximalne ked lietadlo klesa a stupa....to je taky mierny tlak.... ako vo vytahu..... =D teda aspon mne to tak pripadalo....
tiež by som chcel na takom akrobatickom