ak si neodhadneš pravú mieru môže ťa to zabiť...spaľovače sú nebezpečná vec a ak chceš vedieť pravú dávku choď za svojím všeobecným lekárom ktorý ti povie koľko toho denne znesieš...
@wayne dakujem, velmi si ma ukludnil, hlavne ak som teraz 3 mesiace mimo slovenska, uz sa tesim na moju najblizsiu smrt preboha tak ale rpeco je napisane na obale toto a na internete zas ine..ja uz fakt neviem ako sa to ma brat.. inak odkial vies ze ma to mzoe zabit?preco?
@leiladrumnbass kedysi keď som ešte viac menej profesionálne cvičil som použil Lipo 6X spaľovač, aby som sa s jeho použitím rýchlejšie a efektívnejšie vyrysoval...a poviem ti, nikdy viac - pri spaľovači sa strašne veľa potíš, nehovoriac o tom, že ti rýchlejšie bije srdce - teda ak máš slabé alebo normálne srdce tak ti ho môže pri prekročenej dávke zastaviť...ja som sa vtedy radil s mnohými doktormi ohľadom toho, a nakoniec som dospel k tomu fakt že nikdy viac...rozhodne to neber, skús robiť miesto toho workout...je to náročnejšie, ale čistejšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Dávkovanie podľa chuti.