Šoféri, aj vy sa bojíte, že sa vám to raz stane? Stali ste sa už účastníkom nejakej nehody s ľuďmi? Ja šoférovanie milujem, je to super oddych..ale aj tak sa bojím, že sa mi niečo také stane
@rici135 hej? a keď sa ti tam zbehnú ľudia? a dobre vieš že keď ide o také veci tak sú neskutočne zaťažení na svoju rodinu? bol prípad že jeden zrazil niekoho pri osade a ešte mu zlomili ruku. toto chceš?
šoferovanie milujem, a ak by som som sa toho bála tak by som si za volant ani nesadla, som stotožnená s tým, že sa mi to môže stať ale verím, že sa nestane
osobne som nehodu nemal ale viackrat som bol ucastnikom nehody a boli aj take ktore skoncili fatalne...a vidiet zomierat mladeho cloveka, polamaneho a dokruteneho s tym, ze cakate na zachranku a jedina vec ako mozete pomoct je klamat mu ze vsetko bude v poriadku...ale nie vzdy to tak aj skonci
hej mam z toho strach, preto neviem ci budem schopna este niekedy po skuskach sadnut za volant
a pre mna soferovanie jednoznacne nie je oddych ale doslova teror
môže sa to stať každému....
ale chodci sú nezodpovední, hlavne večer, nenosia reflexné prvky na sebe, bicyklisti chodia bez svetiel, napití, ženy s kočármi, no niekedy je to kovbojka...
Neviem,podľa mňa je najlepšiw hneď po skúškach jazdiť a neprestať...myslím si, že pre veľa ľudí je šoférovanie relax a hobby...keby bol benzín zadarmo tak sa vozím deň noc...a podľa mňa sú najvāčšou hrozbou na cestách práve tí, čo majú už len z naštartovania stres
už sa mi stalo, že som šiel po slabo osvetlenej ceste a zrazu oproti opitý cyklista bez svetiel si to vadil proti mne...no na poslednú chvíľu som sa mu vyhol a to som nešiel ani 50tkou
tak viem, ze v noci si kazdy rad sliapne na plyn, proste radost. No sam za volantom by som sa vecer bal, no raz si kupim svoje a oducim sa strachu. Obcas sa mi sniva ako buram autom, takze vzdy som mal strach skusit si zajazdit na kamaratovych autach.
bojim jasne...ale tak je tak ked jazdis zodpovedne, nemal by si mat z toho vycitky... neviem ako to bolo s Lipsicom, ale je to skoda, lebo je to clovek co sa ucinne angazuje vo vela kauzach a ako jeden z mala nieco pozitivne robi
Stal som sa účastníkom nehody, avšak bol som ten, ktorý skončil na kapote. Odniesla si to iba kľúčna kosť a bezvedomie nasledované stratou reči. Plne som sa vcítil do pocitov vodiča a tajne dúfal, aby v noci nemal nočné mory.
@kikki My obyčajní sa máme čoho báť. Keď zrazíme človeka a to hovorím o obyčajnej nehode basa nás tak či tak neminie ale taký Lipšic tomu sa to prepečie...
@trash asi tak...pozerala som článok na Novom čase a boli tam vypísané všetky tie naše "celebrity" , čo sa im niečo podobné stalo a všetci len podmienka...len Žitný sedel , myslím...je to zaujímavé no
Mne sa zdá hlavne desivá tá štatistika zrazených chodcov. Teda... Nepoznám tú štatistiku, ale... Vezmite si, koľko je na Slovensku známych ľudí/"celebrít"? Teda takých, ktoré by som poznala aj ja? Vôbec nie až tak veľa. A teraz vyberiem len námatkovo, kto z nich už zabil autom človeka: Dara Rolins, Štefan Skrúcaný, Daniel Lipšic, ...
A to sú prípady, o ktorých sa dozviem, pretože sú to známi ľudia. Si vezmime, koľko musí byť tých ostatných. Autá sú strašne nebezpečné. A celkovo smrteľné nehody sú hrozne časté.
@kikki A to že ešte nedoviezli Zrazueného do nemocníce a Lipšic už hodil status že išiel normálne 50 že starý vychádzal z blízkej vinárne a zrejme bol podparou. No keď si toľko veci dokázal všimnuť tak určite klamal. Lebo kým si toto všetko ako vodič všimneš tak si to nevšimneš za okamih ale za dlhú dobu pri čom za takú dobu sa dá predvídať situácia a prispôsobiť sa jazda. A len teraz vyšlo svedectvo že Lipšic nedodržal predpisy...
@azizi autá nebezpečné sú, ale horšie je, že ľudia, hlavne cyklisti, sú dementní...neuhnú sa ani za svet, ako keby im patril svet a nenapadne im, že keď je špička, tak asi je jednoduchšie zliesť z bicykla a uhnúť sa, ako keby malo auto kľučkovať pomedzi všetkých...ďalšia vec, čo som zažila, že ženy s kočíkom rady skáču pod autá...ona si myslí, že kvôli jej kočíku idú zastať na štvorprúdovke bez prechodu, to som zažila nie raz...takže nie autá, ale ľudia , ktorí nemajú mozog sú nebezpeční
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a pre mna soferovanie jednoznacne nie je oddych ale doslova teror
ale chodci sú nezodpovední, hlavne večer, nenosia reflexné prvky na sebe, bicyklisti chodia bez svetiel, napití, ženy s kočármi, no niekedy je to kovbojka...