nic netreba pisat, ziadne kecy, hviezdicka to aj tak nebude citat. ked som si posielala o autogram, tak som napisala, ze by som bola rada, aby mi poslali foto s podpisom, plus v tej obalke som prilozila obalku so spatnou adresou. (znamku pochopitelne nalepia oni), asi o 3 tyzdne mi prisla odpoved podpisana producentom serialu aj foto s podpismi
ja som rozmyslala uz viac krat nad tym, ze napisem, ale ide oto, aby sa moj list odlisoval od ostatnych, ze ked si ho precita tak povie " jej ho poslem"
takze aj ked su vety typu I love you a pod. klise, tak nanich nieco bude
Prosím ťa, že si na End of Innocence DVD nemal na hlave / nepoužíval farbu Palette R15. Lebo ja som si takú kúpila, a teraz sa bojím, aby som nevyzerala tak hrozne ako ty. V prípade, že takú farbu používaš, kľudne ti ju obratom pošlem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
// nevim ako sa to povie (autogram)
@wemington .. celkom dobréé.. ale ešte asi niečo zadrístam diky
A nie som až taký fetišista, aby som potrebovala podpis niekoho, koho som naživo nikdy nevidela.
ja som rozmyslala uz viac krat nad tym, ze napisem, ale ide oto, aby sa moj list odlisoval od ostatnych, ze ked si ho precita tak povie " jej ho poslem"
takze aj ked su vety typu I love you a pod. klise, tak nanich nieco bude
Ak ces, posli mi TSku komu chces napisat
drahy mortenko,
mam jednu velmo intimnu otazku:das mi autogram?
ide sa na to.
Milý Tuo/ Amott st. !
Prosím ťa, že si na End of Innocence DVD nemal na hlave / nepoužíval farbu Palette R15. Lebo ja som si takú kúpila, a teraz sa bojím, aby som nevyzerala tak hrozne ako ty. V prípade, že takú farbu používaš, kľudne ti ju obratom pošlem.
Ďakujem.
P.S. : Neposlal by si autogram pre moju babku?