Dnes som robil poriadky a našiel som staré listy od ´´bývalých´´ detské lásky a podobne.. Dnes si to viac menej neviem predstaviť písať list a poslať poštou.. Vedeli by ste to? alebo kedy naposledy ste napísali list?
bola osoba s ktorou sme si písali listy a vôbec nie tak dávno. a poviem ti,že to bolo niečo výnimočné. vždy keď nejaký prišiel som sa tešila jak malá. je to super.
a k teme... hej pisavam si listy aj s priatelom a aj s par kamaratmi... nerobi mi problem napisat aj 3 A4 a to z oboch stran... a naposledy? no asi 2 mesiace dozadu....
ja som si písala listy s jednou "kamarátkou" listovou.. asi tak pred 10timi rokmi? odvtedy si nemapätám na nejaký list, čo by som reálne aj poslala pošotu.. iba také lístočky na základnej na hodinách
zvykla som si pisat s kamoskami z liecenia, ale uz nejake 2-3 roky sa kontaktujeme cez mejl. a chyba mi to, musim si niekedy sadnut a napisat normalny list.
no ale posielala som im svoje promocne oznamenia minule leto, rata sa aj to?
a raz som dokonca dostala pohľadnicu s ovečkou od @sadistrom ! nikdy som ho nevidela a ani sme nikdy poriadne nekomunikovali, ale poslal mi ovečku do fínska a ja ho za to zbožňujem!
ja som asi pred rokom našla "listy" , čo sme si písali cez hodiny na základnej škole. tak som ich začala čítať a najviac ma pobavilo, že som tam nadávala jednej kamarátke,lebo sa jej páčil jeden chlapec. podľa mojich slov, mal otrasnú mikinu a celkovo vyzeral hrozne. šok bol na ďalšej strane, keď tam bolo napísané aj jeho meno a priezvisko. je to môj terajší priateľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja som sa snazil aj posielat jednej slecne asi 3x list a nikdy neprisiel tak som sa na to vyjebal uz a rezignoval.
ale rad by som
bola osoba s ktorou sme si písali listy a vôbec nie tak dávno. a poviem ti,že to bolo niečo výnimočné. vždy keď nejaký prišiel som sa tešila jak malá. je to super.
a k teme... hej pisavam si listy aj s priatelom a aj s par kamaratmi... nerobi mi problem napisat aj 3 A4 a to z oboch stran... a naposledy? no asi 2 mesiace dozadu....
Ale neprisla mi odpoved...
kedysi som si dopisoval fest sranda
@wind hm čo?
ja sa pri tej predstave ešte stále smejem
stylom ja jej napisem ona mi za 2 tyzdne odpise a ja odpisem nazad tak za 4 mesiace
no ale posielala som im svoje promocne oznamenia minule leto, rata sa aj to?
proste svk posta najvaac