Ludia plíz idem zajtra na festival ...a môj lístok som položila na mieto kde bol krém..nepýtajte sa prečo ja som blbá a nevšimla som si to ...myslíte že to budú riešiť? Je tajm taky trochu mastný fľak? rovno v strede nie je ho nejako vidno...ale neviem.
@ladyblady a dúfam že si ho nedala nas5 ? ak ti to neondí žiaden z tých bezpečnostných hovadín prúžok, vodotalč a neviem čo ešte tam je, tak by ti to zobraŤ mali, len tak for info aj bankovku keĎ máš dotrhanú a prelepenú lepiacou páskou a tie bezpečnostné ..... sú neporušené aj tú by t mali zobraŤ
@spidy nedala už som ho dala na... dúfam...lepšie miesto...no na čiarovom kóde to nie je vodotlač to neviem či je to čo myslíš ale ak ano ani tam to nie je...proste na tých všelijakých nápisoch a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Kúp si radšej nový... dobre ti radím.
(Rofl)
Myslím, že by to určite nemali riešiť, ak je jasne vidieť, že je to riadne zakúpený lístok ...