to dlhe cislo... inak ten system je nenormalne na chuja, ale dneska mi oskenovali mesacny listok bez toho, aby sa mi vyhrazali, ze je nieco v neporiadku a ze ak takto pojdem nabuduce, tak ma vyhodia z vlaku, cize hadam, ze som konecne vsetko spravil tak, ako si sudruh fico predstavoval.
bčk číslo isicu najskôr, karta tam je označená ako karta ŽSR, neviete ako sa natom pri.. webe dostanem do košíku ? nikdy to tam neviem nájsť, hlavne keď už mám lístok, zadám zle heslo a vráti ma to na hlavnú stránku, české dráhy to nemajú najkrajšie ale aspoň všetko funguje, slovakrail robila nejaká IT garážová firma a zahrali to na design, ale aj ten je zlý
nechápem, čo robím zle...idem si "kúpiť" lístok s miestenkou...prihlásim sa, vyberiem si trasu, skontrolujem, či sú ešte voľné miesta...kliknem napr na "okno", miesto a vozeň si nevyberám(stačí náhodne) a ono zakaždým vyhodí toto "Nie je možné urobiť rezerváciu"...a to som dával aj nejakú málo vyťaženú trasu v noci o 4...a stále to isté...predtým mi to normálne fungovalo takto
Ten system je cely nahovno minuky tyzden mi nechcelo overit registracne cislo tak som im pisala staznost, ze si som si musela kupit listok u sprievodcu za 4€, tak mi to uznali..
a vcera zas klikam na kupit, nenacitalo mi to stranku vyhodilo mi ze nenajdena takze to idem spravut znova a uz mi toneslo, lebo udajne uz na tu trasu a na ten cas listok mam, conebola pravda, takze zas 4€ v riti. Snad mi zas uznaju reklamaciu
@simka1311 ja viem aké číslo sa tam má dávať, robila som to už milion krát, len to teraz proste nešlo
ja isic vôbec nepoužívam pri cestovaní ani žiadne číslo nikam nepíšem železnice podla mna ani nevedia, že mám isic
ja som z brna pomaly doma rýchlejšie ako z NR takže dosť často zataiľ každý týždeň som bola, kým si nasťahujem všetky veci a tak.. no v zime už nebudeme chodiť tak často
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak, ten systém je nejaký nahovno, mne furt píše že nenašiel zhodu v databáze tak si musím vždy vypisovať osobné údaje atď...
a vcera zas klikam na kupit, nenacitalo mi to stranku vyhodilo mi ze nenajdena takze to idem spravut znova a uz mi toneslo, lebo udajne uz na tu trasu a na ten cas listok mam, conebola pravda, takze zas 4€ v riti. Snad mi zas uznaju reklamaciu
inak tam sa má dávať podľa mňa to číslo zo ZSSR kartičky
a z isicu sa to dáva do toho čísla preukazu
ja isic vôbec nepoužívam pri cestovaní ani žiadne číslo nikam nepíšem železnice podla mna ani nevedia, že mám isic