Ahojte Prosím Vás, potrebovala by som radu. Pretože sa k tomu snažím už dlhšie dopracovať aj na stránkach, ale nikde som nič presné nenašla, rozhodla som sa spýtať touto formou. Potrebujem poradiť aké knihy BIO + CHEM potrebujem vedieť aby som sa dost
ok, modelové otázky rozumiem ALE ... som prváčka zna SZŠ, prestúpila som g gymnázia kvôli určitým ehm .. nemenujem a potrebuje vedieť tie knihy z ktorých sa mám učiť na stránke akademickej knižnice som nič nenašla
Tie podklady dostaneš kúpiť v skriptárni priamo na univerzite.
Sú to dve knihy,jedna z chémie,druhá z biológie a každá má1500 otázok,čiže dokopy 3000.
Nechcem ti radiť,ale mala si radšej zostať na gympli,alebo prestúpiť na iný,mala by si lepšiu prípravu,hlavne z tej chémie.Ale na škole v podstate nezáleží..len by si to mala možno lepšie v tomto prípade. :letim: :-S
Ak sa pytas ake knihy potrebujes aby si si dostudovala stredoskolsku latku, tak skus zmaturuj z chemie. Ale aj tak budes mozno potrebovať aby ti niekto vysvetlil minimalne priklady.
Nahaha ale to vy neviete, že teraz nám tam robia novinky asi v každom predmete a už sa vyjadrili, že podklady nebudú zhodné s testami ďalšie roky takže to bude ako v Brne, budú podklady, ale bude to len podobné. A dosť debilinu si urobila, že si z gympla odišla..
na biologiu si zaobstaraj gymnazialne ucebnice 6 dielov tu mas fotku ..
este na fotke chyba 6 diel
na chemiu dvojdielna ucebnica chemia v kocke + zmaturuj z chemie a k prikladom vypocty zo stredoskolskej chemie....+ tie spominane modelovky na konkretnu fakultu.
Presne to som chcela! Ďakujem! Akurát ma ešte napadlo. Na gymli si pamätám, že sme okrem klasickej biológie mali aj semináre..tieto knihy viem, že obsahujú aj rozširujúce učivo .. je tam zahrnutý aj ten seminár alebo si potrebujem zohnať ďalšie knihy ešte k týmto? Mimochodom k hore spomínaným komentárom. Prečo som prestúpila..moja osobná vec..nebudem to tu verejne rozvádzať, ale bolo to v spojitosti so šikanou a mnohými inými vecami, ktoré mi dosť ničili zdravie. Toď vše
biopedia je super web, hentie knihy tiez, ale stale to nestaci na otazky na LFUK BA, niektore veci, co su v tych knihach, sa nezhoduju a niektore veci su velmi diskutabilne, ale kazdopadne hentie knihy su na ucenie super
@vesiak Tento rok všetko po starom. To len také reči začali kolovať, že vraj to bude ako v Brne.. (podla mňa to je len nejaká fáma, 3000 nových otázok nebude nikto vyrábať...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Sú to dve knihy,jedna z chémie,druhá z biológie a každá má1500 otázok,čiže dokopy 3000.
Nechcem ti radiť,ale mala si radšej zostať na gympli,alebo prestúpiť na iný,mala by si lepšiu prípravu,hlavne z tej chémie.Ale na škole v podstate nezáleží..len by si to mala možno lepšie v tomto prípade. :letim: :-S
Mas tam aj riesenia. A prestupovat na zdravotku nebol najlepsi napad ak tam neni chemia.
este na fotke chyba 6 diel
na chemiu dvojdielna ucebnica chemia v kocke + zmaturuj z chemie a k prikladom vypocty zo stredoskolskej chemie....+ tie spominane modelovky na konkretnu fakultu.