Ak sa nemýlim, tak ju doma volajú všetkými možnými variáciami mena Lily (čo som sa strašne smiala, lebo tak sa volalo moje morča a naveky sa mi to bude spájať s ním... teda ňou
ano volam sa tak, neznasam ked ma niekto vola Livka... inak ma oslovuju Livia, Liv. Zdalo sa mi cudne, chcela som sa ako mala premenovat ale uz som rada ze ho nepocujem na kazdom kroku a neprekaza mi.
Jedna povedala, že nemá rada moje meno...Lívia je čudné meno. Volali ju Lívia alebo Livika, mne sa páči Livka,
ale radšej som ju volala bez citov Lívia, keď bolo treba a najradšej som ju po jej prehlásení nevolala nijak. Po skúsenosti s ňou ako s prvou Líviou v živote som podozrievavá k Líviám a neviem si predstaviť, že by som mohla mať nejakú rada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@lilly09
najkrajsie meno vo vesmire!
Poznám. (Nie veľmi dobre, ale poznám).
Ak sa nemýlim, tak ju doma volajú všetkými možnými variáciami mena Lily (čo som sa strašne smiala, lebo tak sa volalo moje morča a naveky sa mi to bude spájať s ním... teda ňou
Nemám s ním problém.
Livia, Lily, Livi, Livka, Livika
nepáči sa mi to meno
nezdá sa mi divné
neutrálne
viac sa mi páči meno Olívia, i keď tá Pepkova Olívia je dosť veľká piča
poznám.. Lila .
ale radšej som ju volala bez citov Lívia, keď bolo treba a najradšej som ju po jej prehlásení nevolala nijak. Po skúsenosti s ňou ako s prvou Líviou v živote som podozrievavá k Líviám a neviem si predstaviť, že by som mohla mať nejakú rada.