... pravda je taká, že mi tu momentálne vyhráva brat na elektrickej gitare... čiže si veľmi vyberať nemôžem vzhľadom na to, že sa ešte len učí hrať.... ale momentálne AC/DC....
momentálne si spievam ...Now I will tell you what I´ve done for you, 50000 thousand tears I cry, Screaming, decieving and bleeding for you and you stiill wont hear me. Don´t want youre hand this time I´ll save myself, maybe I´ll wake up for wonce, not tormented daily defeated by you. Just when I thought I´d reach the bottom...I´m dying again, I´m going under....
alebo Piju já, piju rád, destilát ten umím pálit. Škoda slov ochutnej, tohle nejde nepochválit. Srdce jasá, mozek usíná. Kdo pije tak i po smrti se usmíva....Co chcteji ty stráže, proč železa mi dávají já jenom pil, Jak zákon káže, já ten jejich zákon zle pochopil.... : D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
nemôžem si pomôcť
"kidy, kidy, dont stap, kidy, kidy, dont stap" viac netusim
bentley rhythm ace-benley´s gonnasor you out
nice pesnička
Stále mi znie v ušiach milovaná Evergrey - For Every Tear That Falls Ale dnes to bolo aj Depeche Mode - Precious. Inak tiež
Takže si dosť infantilne pospevujem: ,,Strana tristo deväťdesiat štyri."
(vždy, keď sa pozriem na FB a tam uvidím, že "What´s on your mind?" tak si sa mi v hlave ozve toto)
Dead
Is what he is, he does what he please
The things that he has you"ll never want to see
What you"re never gonna be now
Sketch a little keyhole for looking-glass people
You don"t want to see him
You only want to be him
alebo Piju já, piju rád, destilát ten umím pálit. Škoda slov ochutnej, tohle nejde nepochválit. Srdce jasá, mozek usíná. Kdo pije tak i po smrti se usmíva....Co chcteji ty stráže, proč železa mi dávají já jenom pil, Jak zákon káže, já ten jejich zákon zle pochopil.... : D