Nooo LM tak tam je tych vitazv moznych viac ale teraz pekne hraje Arsenal a takisto aj Real a nikdy netreba zabudat ani na Liverpool,ale keby som to mal konkretizovat tak by to bol bola asi Barcelona-ma asi najprepracovanejsie muzstvo z tych co tam ostali
UEFA ta ktam ani neviem kto ostal DD ale asi snad naozaj najviac je tam znamy Bayern takze asi to bude on hoci tych nemam absolutne rad
Barcelona,Manchester....ja drzim Manchestru...ale myslim si ze to vyhra Barcelona no....co som zatial videl tie zapasy...napr proti Celticu tak hraju fakt pekny futbal,a na cele z ronaldinhom,messim,decom....mňam
po tom, ako moje oblubene AC vypadlo a Real dnes vypadne pravdepodobne tiez.. tak z tych klubov co zostali budem dufat, ze to vyhra Chelsea alebo Liverpool , este teoreticky mozem Arsenal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
UEFA ta ktam ani neviem kto ostal DD ale asi snad naozaj najviac je tam znamy Bayern takze asi to bude on hoci tych nemam absolutne rad
BARCELONA IS FUCKING