mno, ja by som sa to tiez velmi rad naucil... raz som otvoril s dvoma dratmi skodovku stodvacinu... skusal som to aj potom neskor a slo mi to... ale to bola skor nahoda ze som na to prisiel... takze ked budes cet davat sukromne lekcie tak sa velmi rad pridam
hehe, sukromne ani ziadne ine lekcie neplanujem, vzhaldom na to, ze sa tomu nevenujem zas tak dlho. popravde, po tom co ma prestalo bavit otvaranie 4 pinovych vysiacich zamkov zatvaracim spendlikom, rozhodol som sa vyrobit si lepsie nastroje.
trocha som dufal, ze natrafim na niekoho, kto ma skill v otvarani klasickych dverovych 5 pinovych FABiek...
ale ak ti mozem poradit, tak si skus najst nejake navody na nete, je tam toho plno, pripadne nejake videa na youtube... potom len skusaj, hraj sa s tym a pomaly na to prides, potom to uz pojde
tak cawate lidi som zo slovenska a zamky je moj hoby mam 16 a z prerobenou spinku na dvere a vybrusenim imbusakom som otvoril za 6 mesiacou okolo 72 zamok rozneho tipu od vysiacich,schrankovych cez obojstrane až dverove(fab,iseo...) a podarilo sa mi otvorit 2 škodovky lockpicking technikou ale aj hačikom. teraz si chcem obiednat sadu z USA dufam ze mi dojde je to sranda. vyzera to zlozite ale treba mat trochu stastie a dost trenovat na zamkach. 1 rada na činskich vysiacich zamkach sa paradne trenuje ak chce niekto daku radu tak moje icq cislo je 412-475-793 , alebo mi napiste na pokec nick mam twister34 lockpicking zdar.
tak cawate lidi som zo slovenska a zamky je moje hoby mam 16 a z prerobenou spinku na vlasy a vybrusenim imbusakom som otvoril za 6 mesiacou okolo 72 zamok rozneho tipu od vysiacich,schrankovych cez obojstrane až dverove(fab,iseo...) a podarilo sa mi otvorit 2 škodovky lockpicking technikou ale aj hačikom. teraz si chcem obiednat sadu z USA dufam ze mi dojde je to sranda. vyzera to zlozite ale treba mat trochu stastia a dost trenovat na zamkach. 1. rada na činskich vysiacich zamkach sa paradne trenuje ak chce niekto daku radu tak moje icq cislo je 412-475-793 , alebo mi napiste na pokec nick mam twister34 lockpickingu zdar.
Lockpicking je uzasna vec.Je tam viacero faktorov preco je to take uzasne.
1, Pochopit co sa deje vo vnutri zamku
2, Stale skusat nove a komplikovanejsie zamky
3, Super pocit ze si zamok prekonal a otvoril
4, bod 1 az 3 su motivacie ku dalsim uspechom
Ked si kupim novy zamok,tesim sa ako male jojo kym ho otvorim,rozoberiem a preskumam.Dokazem sa s tym bavkat hodiny a hodiny.Uzky okruh ludi ktory vie o mojom hobby len kruti hlavou ako ma to moze bavit hodiny sediet nad zamkami a otvarat ich.
Ked chcete niekto zacinat s lockpickingom,kupte si na zaciatok uplne obycajnu FAB-ku so zakladnou ochranou.Stoji smiesnych 165,- dukatov.A dobra rada: ked si tu vlozku kupis,nechaj si v tej klucovej sluzbe kde si to kupil vyskladat opacnu stranu vlozky na iny kluc.A tym padom mas 2 v 1.Uz len vela trpezlivosti a trening zacina....
Ja sa lockpickingom zaoberam cca. mesiac a pol,je to uplne uzasne dnes som si vyrobil par napinakov zo stieraca a viem otvorit zatial, vysacie zamky, a potom este klasicke fabky. Otvaram to stredne velkymi spinkami !!! Lebo este sperhaky nemam... ALE uz mam aspon napinak Takze ked je niekdo z bratislavy a ma s tym skusenosti, tak mi daj vediet asi najlepsie na mail - hippisak@gmail.com !!!!!!!!!___CAFKO___
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nikdy ma nenapadlo sa tomu nejak venovat, asi preto, lebo som k tomu nemal zatial velmi dovod
trocha som dufal, ze natrafim na niekoho, kto ma skill v otvarani klasickych dverovych 5 pinovych FABiek...
nieje to tazke
co si o tom myslite?
1, Pochopit co sa deje vo vnutri zamku
2, Stale skusat nove a komplikovanejsie zamky
3, Super pocit ze si zamok prekonal a otvoril
4, bod 1 az 3 su motivacie ku dalsim uspechom
Ked si kupim novy zamok,tesim sa ako male jojo kym ho otvorim,rozoberiem a preskumam.Dokazem sa s tym bavkat hodiny a hodiny.Uzky okruh ludi ktory vie o mojom hobby len kruti hlavou ako ma to moze bavit hodiny sediet nad zamkami a otvarat ich.
Ked chcete niekto zacinat s lockpickingom,kupte si na zaciatok uplne obycajnu FAB-ku so zakladnou ochranou.Stoji smiesnych 165,- dukatov.A dobra rada: ked si tu vlozku kupis,nechaj si v tej klucovej sluzbe kde si to kupil vyskladat opacnu stranu vlozky na iny kluc.A tym padom mas 2 v 1.Uz len vela trpezlivosti a trening zacina....
Konecne je na Slovensku obchod s planzetami a vybavickou na lockpicking.
Ceknite toto: www.zamocnicke-potreby.sk