@frflos su iba tri teorie pri cestovani do minulosti ... prva , pri zmene minulosti by doslo k vytvoreniu alternativneho vesmiru a cize mi by sme zili dalej ale zmena v minulosti by sa tykala toho druheho vesmiru ... druha, nedalo by sa to uskutocnit ... a to co sa stalo vtedy sa stalo a stalo sa to vtedy aj stym clovekom co cestoval do minulosti ale nepodarilo sa mu ho zabit preto pozname taku jeho minulost aku pozname ... a tretia ... vesmir by skolaboval pretoze by doslo k paradoxu ale osobne uznavam druhu teoriu
@3mm pri prvej teorii je nekonecno vesmirov, pri druhej je iba jeden na baze osudu ktory sa neda ovplivnit a pri tretej som len chcel uviest ze nemame potuchy co sa moze stat ... ale ked mas njaky system napriklad organizovanu stavebnicu a urobis v tom systeme njaku chybu tak sa zruti ... ale to su len nas epozemske pravidla vo vesmire mozu platit ine, vela inych
Podla teorie chaosu "mavnutie motylych kridiel moze sposobit tajfun, ktory zasiahne cely svet" Nie je to stvorene pre cestovanie casu ale pouzijem to. Predpokladajme teda ze niekedy v buducnosti niekto naozaj vycestuje do rokov 0-33 n.l. a zabije Jezisa (zabitie sa da vlastne povazovat za mavnutie motylych kridiel) tym sa moze zmenit cela historia,ludia budu mat v zivote ine hodnoty, niektore vojny by sa vobec nemuseli konat a naopak ine by zase mohli vzniknut, tym by sa uplne zmenilo obyvatelstvo, nikto z ludi ktory teraz ziju na zemi by tu vdaka zmenam v historii nemuseli byt a boli by tu uplne iny ludia. A teraz nastava problem - casovy paradox. Tym ze by tu boli uplne iny ludia (co je viac ako pravdepodobne), nezili by vedci ktory stroj casu vymysleli, teda stroj casu by neexistoval a nikto by do minulosti nemohol vycestovat a nikto by teda Jezisa nezabil. A kedze ho nikto nezabil historia sa nezmenila a vsetko by bolo teda rovnako ako doteraz. Z tohoto dovodu si tiez myslim ze cestovat do minulosti nie je mozne
Presne tak cestovanie do minulosti moznie nieje. Zato do buducnosti je, co je aj vedecky potvrdene, avsak (teraz mozno trosku popletiem cisla lebo nepamatam si to presne) aby sme precestovali 1 rok do buducnosti, treba:
Vlakovu rychlodrahu ktora by bola rovne polozena okolo celej zemegule a vlak na nej by okolo zeme prefical 7x za sekundu.(rychlejsie ako rychlost svetla).. Ak by sme v tomto vlaku boli 1 den, precestovali by sme 1 rok do buducnosti.
Alebo sa postavi daka vesmirna lod ktora sa takto bude tocit okolo zeme.. verim v tom ze v buducnosti take cosi bude mozne, ale to uz tu my nebudeme..Amen
taký stroj času ma iba tvoja starká, do vnútra mlynčeka vhodila klobásku a vyšli svine, alebo hodila sviňu a vyšli klobásky?!..........vyber si čo ti pasuje..........filip
do minulosti sa cestovat neda ... ale aj keby sa dalo, ked zmenis nieco v minulosti, zmeni to chod casu ... takze by sme tu dnes nesedeli a nemuseli riesit tu tvoju "logicku" hadanku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
teda by si mohol zabit aj sam seba a musi byt pricina pred skutkom alebo ako to uz si to nepametam potom som od nudy zaspal
..kvak..
Vlakovu rychlodrahu ktora by bola rovne polozena okolo celej zemegule a vlak na nej by okolo zeme prefical 7x za sekundu.(rychlejsie ako rychlost svetla).. Ak by sme v tomto vlaku boli 1 den, precestovali by sme 1 rok do buducnosti.
Alebo sa postavi daka vesmirna lod ktora sa takto bude tocit okolo zeme.. verim v tom ze v buducnosti take cosi bude mozne, ale to uz tu my nebudeme..Amen
taký stroj času ma iba tvoja starká, do vnútra mlynčeka vhodila klobásku a vyšli svine, alebo hodila sviňu a vyšli klobásky?!..........vyber si čo ti pasuje..........filip
ale veď to minulosti/budúcnosti sa dá cestovať
napr. astrálne
to je jedno kto ho zabil,si myslím