Moja sestra to pozerala...človek čo robí vtipy na retardované deti a ešte to dá do telky sa nedá nazvať inak než ko*otom. Vlastne ani to nie, lebo dobrý nie je na nič.
@19 veru, poslednu dobu ani necakam, ze nieco co je slovenske, bude pozeratelne ... niektori slovenski herci su fakt dobri uz len na predabovanie zahranicnych filmov :/
ja som od začiatku nevedela, čo to bude zač a čo od toho mám očakávať, ale keď som včera videla všetky tie nadšené statusy na FB o tom, ako sa tešia na prvý poriadny seriál na slovenskej scéne rozhodla som sa, že si to kuknem. ani chvílku som sa nesmiala.. prišlo mi to trápne a nudné.. dosť ma to sklamalo ohľahom na to, že to reklamovali mesiac dopredu a aké haló okolo toho robili. Pišta a šlahačka sa ešte dalo, ale aj to bolo dosť zlé..
mega kravina, na kt. sa dalo kukať asi len keď tam bol Pišta a to len vďaka Čekovskému..potvrdilo sa, že u nás nedokážeme nič poriadne spraviť :/ žiadny poriadny film, komediálny seriál ani nehovorím, animované 0 bodov a ešte aj v talente musia byť samí cudzinci, inak by sa nebolo na čo pozerať :/ bieda!
@normalkomar Ja nepozeravam serialy na nete , nemam dovod pozerat original , sice viem po anglicky da sa povedat ze celkom dobre ale nie az tak aby som kukal serial po angl.
Nepozeral som to a ani nebudem. Rovnako ako Farmára, Mama ožeň ma a ostatné. Celá jojka predstavuje proste totálne dno a neskutočne klesla, stanica pre primitívov.
Cakal som viac. Podla man to bolo dost trapne. Jedine co sa mi tam pacilo bol Pista, stara vcielka maja a mravec vs. krtecek Parodia na modre z neba je dost divna a uboha...
to nie je o tom hraní sa na angličanov .... keby boli slovenské kvalitné tak nemám problém pozerať to ale v origináli je nezpočetne viac vtipov a nie sú tam trápne "hohoho" zvučky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Moc som tých kokotín nevidel ale čo som videl to malo niečo do seba pre moje primitívne ja
a to predabovanie tiež stojí za....
napríklad dabing seriálov.... kým si nevidel originál tak ti to je márne vysvetľovať
tak to kukaj s titulkami
to nie je o tom hraní sa na angličanov .... keby boli slovenské kvalitné tak nemám problém pozerať to ale v origináli je nezpočetne viac vtipov a nie sú tam trápne "hohoho" zvučky
Ale musím uznať že sa to video k tomu hodí