Tak ako na vas zaposobil tento serial? vtipny ci trapny?? mne sa nahodou ta posledna cast pozdavala... s Rytmausom a Drž Hubu... ale akokolvek som sa snažila neprišla som a to koho parodovali tým Drž Hubu ? Neviete niekto?
nikdy som to nevidela celé, ale videla som nejaké úryvky a príde mi to priam strašné, nebol tam ani okamih pri kt. by som nebola sklamaná a už vôbec nie, že by som sa zabávala... nie je to vtipné, zaujímavé a myslím, že niečo také by dokázal vytvoriť hocijaký debil....
nahodou ten serial je super parodia na slovenske celebrity .. zasmial som sa na to pekne sa na rytmusovi vy-to , proste beriem to ako tak ze je to fakt dobra vec
podľa mňa je to super paródia na celé slovensko ... drž hubu mal byť nový král nijaká paródia a nepi..jte do toho nikdy by vás nič také ani zdaleka nenapadlo je to dosť ťažké aby niekto spravil niečo čo všetkých pobaví ale mňa to pobavilo celkom dosť som spokojný
presne takéto forum som chcela založiť! ale k veci: niekedy vtipné ale niekedy zase trošku taký suchý humor...ja ani neviem čo si mám o tom myslieť ale tak občas sa zasmejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a netuším koho .
IMO...
Neviem mne ten drz hubu pripadal ako vec ale adi sa sakra mylim.