a tebe nepride ani trochu trapne a zbytocne zakladat takuto diskusiu, ked rovnaky clanok je spomenuty vo fore o 2 riadky pod tvojim, a riesi sa tam viacmenej rovnaka tema?
a ze preco vsetci nadavaju na dnesnu mladez...
ja sa pridavam aj ked vekovo patrim k nim -ach tie deti!
katastrofa ale prajem im to, maju co si zasluzili ... sexovat v 13?
ved to ja som chodievala von s kamoskami a hupala sa na hojdackach
hej to som akurat pred chvilockou cital =D
ach boze.. ja nemam slov.. vazne..
neviem si predstavit ze by sa mi teraz decko narodilo nie to este pred viac ako troma rokmi =D
akurat som to predchvilou citala a posielala vsetkym kks nechapem sak ten chlapec ma mat este nevinne detstvo a este k tomu taky stupel, v jeho veku som na to ani nepomyslela nie este to aj praktizovala, umrela som
je to síce od neho pekné, že chce zachrániť populáciu, ale dosť skoro na to myslí. A tie jeho zodpovedné kecy v tom článku...no proste IQ nulové a nevyzretosť jasná. Podľa mňa to nie je naozaj, veď on ešte určite nemá ostré náboje, vyzerá na 8
kks,ked osm mal 13 rokov som po 1.nevedel co je sex a po 2. mal som hlavu uplne inde .... a neviem si predstavit mat decko ale ako vidim mozne je svetko a 15 rocna ze sexovala s 13 rocnym ...ja neviem na toom sa neda nesmiat
13 ročný aj vedel ako to má použiť? boha tak ten zmrd malý si myslel že ked si nabúcha decko že to bude zábava....akože idiot...no ja by som ho postavila na predmestí bratislavy s holým zadkom a deckom v ruke či by mal aj vtedy chuť robiť deti...šak to jako keby sa mu brat ale sestra narodili...jaj kam tento svet speje to neni normal
toto keď som čítala skoro mi oči vypadli, ale fakt. šak vyzerá preboha na 8!!! chorobaa..už tý angličania fakt nevedia čo majú vymyslieť..ešte čakám čo sa stane tu
kks je to uz sice dost stare ale este stale ma to zaraza....sak ked si predstavim ze ta MATKa ma tolko co ja a to by ma ani nenapadlo dat nejakemu 13rocnemu decku je mi na zaplakanie...sak u nas by uz davno sedela...nechapem tu britaniu a ta fotka to je hrozneeeee...ona je pri nom ako nejake 200kilove hebedo....o nom ani nehovorim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nie neprišlo mi to trápne
ja sa pridavam aj ked vekovo patrim k nim -ach tie deti!
katastrofa ale prajem im to, maju co si zasluzili ... sexovat v 13?
ved to ja som chodievala von s kamoskami a hupala sa na hojdackach
Jediné, čo je obdivuhodné, je prístup toho chalana, ale asi zrejme nedošiel do puberty, potom názor zmení...
Mne je zase sympatické že sa rodičia aj v dnešných časoch nedali to dievča na potrat
ach boze.. ja nemam slov.. vazne..
neviem si predstavit ze by sa mi teraz decko narodilo nie to este pred viac ako troma rokmi =D