Pre tých, čo v Londýne boli a ideálne ho aj majú prejdený. Aké sú vaše obľúbené miesta, ktoré odporúčate vidieť/navštíviť? Už som tam párkrát bola, čiže povinnú jazdu po pamiatkach mám zvládnutú, teraz budem mať konečne viac času sa tam trocha zamotať. Ne
@matii no tak to a plus odporúčam skvelú vec, je to síce na Piccadilly, čo ťa neoslovilo, ale stojí to za to, je to taký bočný, zašitý trh...majú tam ručne robené veci rozličného charakteru a ja som tam našla toľko skvostov, len si veľmi veľa peňazí
bol som tam 2x, prvy krat sa mi tam straaasne nepacilo , a druhy krat uz len hrozne. treti krat tam uz nejdem... potencialnu krasu londyna si vychutnas aj na obrazku
londýn je fajn. A keby tam mám ísť znova tak určite si zopakujem: london eye, madam tussaud a všetky tie pojebané múzeá teda hlavne to jedno kde sú tie všeliaké hry 5hodín som tam s kamoškou strávila
@jemino anglický prízvuk sa mi páči veď ja nehovorím že to musí byť pre každé vysnívané mesto ale to čo tvrdíš je blbosť. už len tie výstavy, hlavne z menej známych múzeí nemáš šancu nájsť celé na nete, na obrázkoch. plus atmosféra pubov, starých uličiek (mimo turistického centra keď ti vadí množstvo prisťahovalcov), to treba zažiť
mne sa tam pacilo aj na london eye trosku nuda,nechybala oxford street,tie vsemozne muzea,aj tak som nemohla z toho mostu a big bendu tiez tam mali pekne parky...a celkovo....neviem ci existuje v londyne nieco take ale strasne rada by som si niekde zahrala tie lasery (neviem ci viete co myslim proste ze mate take obleky a strielate sa s pistolkami kde su lasery bolo to v jednom filme
Windsor! Síce do hradu sme sa nedostali ale tie uličky okolo sa mi hrozne páčili a jedna krčmička tam si získala moje srdce Potom Tower a samozrejme Oxford Street Čo sa týka hádky okolo prízvuku, neznášam britský prízvuk Ani Londýn mi tak neučaroval ako napr. Rím Ale tak to je vec vkusu
@kxxe nó na to som sa chcela spýtať konkrétne. stojí to za to? lebo vstupné celkom vysoké a zas mám aj iné veci, kde ich môžem minúť
@liluska228 hej, do windsoru sa chystám... A v Ríme som nebola, no napr. v Paríži áno...každé takéto veľkomesto má niečo do seba, všade ma oslovilo dačo iné
vykašli sa na Londýn a radšej sa choď pozreť k anglickému pobrežiu Brighton napríklad je tam oveľa menej cudzincov a je to tam veľmi peknéé hlavne to more keď je odliv môže ist aj kilometer cez more a vodu má stále po kolená Anglicko ako krajinu vobec nemám rada kôli tým ľudom pripadajú mi strasne odmerany vsetci anglicania a tu ich anglicku anglcitinu po 3 tyzdnov co som s nimi stravila uz nemozem ani pocut!!!! ale to pobrezie je naozaj krasne , neporovnatelne krajsie ako londyn a aj nakupy su tam vyhodnejsie tak o 30 percent lacnejsie veci ako napriklad na Oxfor Street
@lussana v tom múzeu som bola, strašne sa mi páčilo
@alisiatko no ja bohužiaľ nemám možnosť výberu kam ísť. ako určite sa chcem ísť pozrieť na pobrežie ale ja nie som prímorský dovolenkový typ moc. a neviem čo máte všetci proti angličtine/angličanom, mne vyhovujú obe veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@jemino žiadne mesto si nevychutnáš len z obrázku
ved pisem ze to je cool.. ale ked si tam sama , ani nie.
napr feet hovoria ako feaíc
alebo better - bca(citak ako vidis) a takto skoro kazde slovo.. a este to menenie tonov.. hotovo..
@limetkajaja viem čo myslíš, a určite by si to tam niekde našla
@liluska228 hej, do windsoru sa chystám... A v Ríme som nebola, no napr. v Paríži áno...každé takéto veľkomesto má niečo do seba, všade ma oslovilo dačo iné
ale zase moji rodicia tam boli minuli mesiac a vravia, ze to za tie peniaze nestoji
no ja mam take blbosti rad
@kxxe ved aj ja mam podobne blbosti rada ale ci to nie je spravene tak prilis pre decka/vyzranych nechapavych pubertakov
Yeah, už len 22 dní a sme tam!
@alisiatko no ja bohužiaľ nemám možnosť výberu kam ísť. ako určite sa chcem ísť pozrieť na pobrežie ale ja nie som prímorský dovolenkový typ moc. a neviem čo máte všetci proti angličtine/angličanom, mne vyhovujú obe veci