počasie, atmosféra a ešte by sa mi tam viac páčilo, keby ma nikto nehnal pozerať všetky tie povinné veci, ale mohla by som si robiť čo chcem ja a bývať? chcela som, teraz som už troška viac reálnejšia
Bola, viackrát. Teda, pohybovala som sa len v centre, to sa mi páči celé, no najviac asi západ City, okolo St Pauls Cathedral a tam, nie je tam toľko turistov a celkovo. Ale aj Soho, Leicester Square, z obchodných ulíc mám rada Carnaby Street. Aj cez Millenium bridge k Tate modern tam tie časti na južnom brehu Temže sú fajn.
A hej, chcela by som tam bývať, tak pre mladých fajn, no na celý život nie...príliš rušno, málo prírody a pod.
páčilo. mám rada také veľké mestá, všetky tie pamiatky, zhon a tak, ale nie je to najkrajšie mesto, kt. som videla, čiže ok, ako pekné, ale nemám silnú potrebu sa tam opakovane vracať. a bývať skôr nie
páčilo a okrem architektúry ma príjemne prekvapili aj tie zdarma múzeá ale žiť by som tam nechcela, vybavilo sa mi hneď presne to, čo v @4 , šla som po Oxford street a to sa už ani nepodobalo na ulicu, ale na autobus v dopravnej špičke. a celkovo s dopravou som mala zlé skúsenosti.
bola som tam, ale len narýchlo, Londýn je úžasné mesto, určite tam ešte chcem párkrát zájsť, a síce ma láka bývať vo veľkom meste, a Londýn by bol perfektný, len neviem, či by som sa raz nezabila z toho počasia
pekné mesto, je tam čo pozerať, ale či by som tam chcela žiť? asi nie... tých pár dní mi stačilo a páči sa mi tam, ako si každý oblečie čo chce a nik sa nad tým nepozastavuje
mne sa paci hlavne to ze fakt neriesia to pocasie, kludne si chodia po dazdi s hranolkami ci zmrzlinou v ruke inac cele mesto je uplne krasne,bola som tam 2X a este tam chcem ist
mne sa v [url= » www.casamundo.sk/... ]londyne[/url] najviac pacila ta architektura, uz menej pocasie alebo ta kopa ludi nikdy napr. nezabudnem na london eye alebo Buckingham Palace...a mam napr. velmi rada, ked je mesto niecim spcificke, ako v londyne su to tie doppeldecker....aaa telefonne budky to su take malickosti, kvoli ktorym je v mojich ociach londyn vynimocny...a byvat? neviem, mozno aj hej...keby sa niekto odhodlal tam so mnou ist...na vlastnu päst a sama by som tam asi nesla
pačilo sa mi zo života že tam v pohode ludia mohli sedieť na tráve, nie je tak veľa rasistov, v škole sa učia v malých triedach a nie v jednej veľkej, nemusia sa v dome prezúvať
nepáčilo sa mi: splachovanie wc, jedlo bez chuti
A inak sú tam nádherné pamiatky a tie sa mi páčili všetky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A hej, chcela by som tam bývať, tak pre mladých fajn, no na celý život nie...príliš rušno, málo prírody a pod.
inak najlepšia časť rozhodne City!
ale asi iba na vylety, zit tam ? skor nie ako ano..mozno s blizkymi ano
nepáčilo sa mi: splachovanie wc, jedlo bez chuti
A inak sú tam nádherné pamiatky a tie sa mi páčili všetky
a že predpovede počasia hlásili vždy zle