Je niekto z vas ktory loobi niejakeeho cloveka rad by to vykrical do celeeeho sveta ale jemu by to do oci nikdy nepovedal??? Netusii o tom nikto a ani najlepsi kamarat-ka??? Noo ja tak loobim. Mozno si hovorite preboha 12rocne dievca co ono vie o laska...
uplne normalne, mozes byt rada, si aka mas byt....vobec sa netrap, alebo sa trap vramci svojho veku, .........to prave ta caka a ak si ako ja, bude to krasne, ale mozno aj bolestive, ale nemen to
no mas 12, ale lubit dokaze aj 4rocne babo maminku, takze to by som ti verila, ale neprehanala..
..a zalubena som aj ja a nikto o tom neviem , co nevie , ANI LEN NETUSI LEBO KEBY VEDELI DO KOHO ani pol roka by sa nevedeli nadychnut zhlboka..a nikdy mu to nepoviem ,lebo je to tak maximalne absurdne..zide z oci, zide z mysle,snaad..
ja nenavidim ten super styl pisma..looobim..mna to normalne vytaca
ale inak lubit tajne som lubila..ked som bola mladsia..teraz to beriem skor tak,ze sa mi hrozne paci,ale sam o tom nevie..a vykricat by som mu to aj vykricala ale radsej neriskujem
Loobim svojho psíka, ale je to naozaj tajné a nikdy som mu o tom nepovedala
Ale reálne... nedovolím si to tvrdiť, lebo momentálne som zmätená sama zo seba... (ako bolo spomínané v inej téme, potrebovala by som zjesť zasvietený lampáš aby ma osvietilo a aby som dosiahla vnútorný pokoj )
P.S.: Keď som mala 12, skôr som riešila knižky než chalanov, ale tak každý je iný...
Ja ta plne chapem jeden cas som na tom bola uplene rovnako ,mala som ho rada ale zaroven som vedela ze to s nim nema ziadnu buducnost pretoze ma mal rad len ako ,, kamosku " .
Bolo to tazke ale cas vsetko zahoji aj ked sa o mojich citoch niky nedozvedel nakoniec som tym presla a teraz sa na neho pozeram uplne normalne a nic okrem supis kamosa v nom nevidim ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
..a zalubena som aj ja a nikto o tom neviem , co nevie , ANI LEN NETUSI LEBO KEBY VEDELI DO KOHO ani pol roka by sa nevedeli nadychnut zhlboka..a nikdy mu to nepoviem ,lebo je to tak maximalne absurdne..zide z oci, zide z mysle,snaad..
ale inak lubit tajne som lubila..ked som bola mladsia..teraz to beriem skor tak,ze sa mi hrozne paci,ale sam o tom nevie..a vykricat by som mu to aj vykricala ale radsej neriskujem
ale inak fakt mas 12..to budes este luubit..
ach...ked som mala 12 som ani nevedela co je laska preboha...a mysliim ze ani ty nemozes mat v 12 tolko skusenosti...boze
Ale reálne... nedovolím si to tvrdiť, lebo momentálne som zmätená sama zo seba... (ako bolo spomínané v inej téme, potrebovala by som zjesť zasvietený lampáš aby ma osvietilo a aby som dosiahla vnútorný pokoj )
P.S.: Keď som mala 12, skôr som riešila knižky než chalanov, ale tak každý je iný...
a ja lubim teraz momentalne len seba
@16 - uplne suhlasiiiiiiim
Bolo to tazke ale cas vsetko zahoji aj ked sa o mojich citoch niky nedozvedel nakoniec som tym presla a teraz sa na neho pozeram uplne normalne a nic okrem supis kamosa v nom nevidim ...