Milujem ich...Bola som na ich koncerte uplne v predu a....uplne mrrrteee..zboznujem ich porsteee pacia sa mi..niektori ich mozno nenavidia..ale ja ich zboznujem
poznám ale nemám rád takýto štýl spievania... lebo hudba sa celkom dá.. keď vykopnú speváka, tak nech nahrajú inštrumentálny album a možno sa mi zapáči
nooo ja som nejakym nedopatrenim vyhrala listok na ich koncert ked boli v decembri v PO ... takze som tam isla, kedze to bolo pre mna zadarmo a vcelku som sa bavila... dobra sou. ale tym to hasne
ako...svojim spôsobom sú dobrí...nič proti nim nemám..okrem tých masiek...je to tak nehorázne umelé, ale tak čo už...keby tu mali koncert...tak by som šla...
poznám asi len 5 songov od nich a kedže je to niečo podobné štýlu, ktorý počúvam tak si ich celkom rada vypočujem....aj ked si na nich nefičím, ale sú v poho
páči sa mi aj ich imidž..je to niečo odlišné, originálne, takže to má u mňa body navyše....dnes je totiž už strašne veľa tuctovžch pseudokapiel, ktoré zlepia dokopy tímy manažérov a stoja za starú belu....
tiež som bola na ich koncert, ale to som z ich výzoru normálne, že nočné mory mala mať
vyzerali ako masový vrahovia, ale šou urobili riadnu... hoci som to radšej sledovala z diaľky pri pivku, ale tí ľudia vpredu sa na nich zjavne dobre bavili
@koka Ja som bol jeden z tych vpredu . Prebojoval som sa uplne dopredu, jacal som jak zmyslov zbaveny, zazil som svoj najvacsi nesplnitelny sen. Keby som povedal, ze ich zeriem, tak je to veeeeeeelmi slabe slov ...
@refugee Tie masky proste patria k nim. Bez nich by to neboli oni. Suvisia aj s ich textami. Tomi Peteri Putaansuu (Mr. LORDI) mal vzdy sen presne o takej skupine ako teraz ma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
páči sa mi aj ich imidž..je to niečo odlišné, originálne, takže to má u mňa body navyše....dnes je totiž už strašne veľa tuctovžch pseudokapiel, ktoré zlepia dokopy tímy manažérov a stoja za starú belu....
aj hudba je fajn aj video
vyzerali ako masový vrahovia, ale šou urobili riadnu... hoci som to radšej sledovala z diaľky pri pivku, ale tí ľudia vpredu sa na nich zjavne dobre bavili