Práve som dopozeral: je to presne to isté čo hlásal spioler pred týždňom. Končí to tým že jeden zo "záchrancov" skočí padákom na ostrov. a pýta sa Jacka "Si Jack???"
Dosť zaujímavý diel s množstvom otázok: Prečo Hurley nepovedal že pozná Annu luciu??? Prečo v psychiatrickej liečebni vydel Charlieho aj iný pacient???
A potom samozrejme divné veci na ostrove: Jacobov dom zmizne a objavý sa inde...
Zaujímavé rozdelenie na skupiny:
Locke a jeho skupina čo si myslí že to nie sú zachránený - Hurley, Claire, Said, Sawyer, Ben, Alex, ...
A Jack čo si stále myslí že sú to zachranáry - Kate, Bernard, Rose, Jin a sun...
Teším sa na ďalšiu časť...
Má tam byť flashback ludí z tej lode... Mimochodom v tejto časti bol flashforward Hurleyho... Ale však to už by ste mali vedieť...
podla mna to uz len natahuju... tito ludia z lode mi tam pridu uplne zbytocni, uz to mali dako uzavriet. je sice pravda ze ten dej byva casto velmi zaujimavy, ale uz to prehanaju. a zabili Charlieho... v 4. casti zomrie Claire... moje 2 oblubene postavy su fuc. je to bieda XD
aj mne sa nepáči, že to ťahajú donekonečna...už to malo dávno skončiť, rada by som si to dopozerala, lebo spočiatku som na tom bola závislá, ale začalo sa to tak zamotávať, až ma celá ta eufória okolo lost prešla..
Pravda je ze má byť až šesť sérií po 16 dielov čo je dosť super. Mokžno sa vám zdá že to dosť naťahujú ale má to svoj význam lebo vysvetlenie toho čo sa na tom ostrove deje v jednej sérií by americký divák nepochopil. Treba pochopiť že daný serial je atáčaný pre americkú verejnosť ktorá je ako vidieť menej chápavá.
A preto že niekomu zomrie v seríáli oblubená postava preto ho už nemá rada tomu nechápem. Troška blbý prístup. Zvraty a smrť patrý k tomuto seriálu to na ňom jednoducho milujem.
Ináč tvoj charlie v tomto prvom dieli takú minutku bude.
omg LOST milujem tento serial uplne vsetko je zamoane proste super videla som takmer vsetky casti .. ale pposlednu este nie bo mi nechce ju stiahnut ale teraz ked tu tak vidim tak musim dade poshladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Dosť zaujímavý diel s množstvom otázok: Prečo Hurley nepovedal že pozná Annu luciu??? Prečo v psychiatrickej liečebni vydel Charlieho aj iný pacient???
A potom samozrejme divné veci na ostrove: Jacobov dom zmizne a objavý sa inde...
Zaujímavé rozdelenie na skupiny:
Locke a jeho skupina čo si myslí že to nie sú zachránený - Hurley, Claire, Said, Sawyer, Ben, Alex, ...
A Jack čo si stále myslí že sú to zachranáry - Kate, Bernard, Rose, Jin a sun...
Teším sa na ďalšiu časť...
Má tam byť flashback ludí z tej lode... Mimochodom v tejto časti bol flashforward Hurleyho... Ale však to už by ste mali vedieť...
takže 4. season nič pre mňa
A preto že niekomu zomrie v seríáli oblubená postava preto ho už nemá rada tomu nechápem. Troška blbý prístup. Zvraty a smrť patrý k tomuto seriálu to na ňom jednoducho milujem.
Ináč tvoj charlie v tomto prvom dieli takú minutku bude.
Jak z nej mozem mat nejake dojmy ked je este len prva epizoda?
Je ovela lepšia ako tá pred tým...
Najmä lietadlo oceanic 815 ktoré sa podla záberov našlo potopené niekde v oceáne... Vysielajú to všetky TV - ktovie ako je to možné...
Zaujímavé ako sa to vyvýja...
a prečo tí ludia prišly kôli Benovi???
Ale nepochybne najlepšie na tenjto časti je tá KRAVA čo sa tam objavila.... - to bolo fakt super