kriste jasne ze nie je limitovane vekom , ved aj dieta lubi maminu, lubime od zaciatku nasho zivota, je viac foriem lasky, ale ta partnerska, hmm ja neviem treba vyckat nic nehladaj ono si ta to najde samo ..snaad a srry ale nejak tam ma napadli tie myslienky az po tom
ja tiez sielane tuzim po laske...ale p otej mojej co aj ozaj existuje...............je to zakladny zivocisny pud....ale sory, je mala pravdepodobnost ze v 15najdes LOVE avojho zivota
tak zdvihni tu svoju smradlavu rit s tej este smradlavejsej stolicky vypni komp a ic von na kupko na namestie na diskoteku barkde do baru a niekoho najdes a necakaj kym to pride samo.. to len v rozpravkach pride za prin ceznou jej princ ale to neni realita a sorry za ten uvod to som nemyslela doslovne
ked laska je taka krasna ze teraz ked som ju zazila sa divim ako som bez nej mohla byt doteraz a viem ze odteraz uz nikdy nechcem byt..ani nahodou, vzdy sa niekto najde, som sebec, a viem to. xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a čo keď túžiš po láske? každý túži po láske a nie je to limitované vekom
teda aspon u mna to tak bolo
@holyknight aj ty niekoho musis napr rodinu
Počkaj si dievča... Láska nie je vždy príjemná. Radšej neskôr a nie teraz. Teraz by ti ten chlapec zlomil srdiečko.