to je jedna z tych veci, co su na svete najzahadnejsie a na ktore musi kazdy slovek prist celkom sam a ver mi to spoznas...da sa identifikovat tisickami fraz, ale podstatu pochopis vzdy len ty sama
laska je ako ked sa pocikas - vsetci to vidia, len ty to citis
citis sa zvlastne, zacinas byt optimista, mas ruzove okuliare, vsetko ide bokom, oci maju zvlastny lesk, rozsirene zrenice, preskakovanie hlasu, motyliky v bruchu, ked tu osobu vidis, ...staci si vybrat
Laska je amortizovany preplneny pud,ktoreho egocentricka pseudoindividualita vyjadruje:chcem sulozit! muhahaaa ale no...zalubena si vtedy,ked sa ti o dotycnom sniva,chces byt iba s nim a s ostatnymi nie,pripadne nevinne flirty a pod.Proste by si zanho zomrela,keby bolo treba a ked myslis na toho cloveka,vzdy sa ti rozochveje bruch
ked hlas sa zlomi prvy raz, ked sam v sebe sa nevyznas, ked nahle celkom stracas rec a ostavas aj ked xces ist prec...bude to laska ...laska je film, za najdrahsi listok, laska je film- vzdy iny vzdy o tom istom.....ale ked niekoho lubis,je to nieco nevysvetlitelne ale proste to vies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
citis sa zvlastne, zacinas byt optimista, mas ruzove okuliare, vsetko ide bokom, oci maju zvlastny lesk, rozsirene zrenice, preskakovanie hlasu, motyliky v bruchu, ked tu osobu vidis, ...staci si vybrat
toto je fakt invazia 12-rocnych dneska...
Ja osobne neviem popísať aké pocity pri tom prebiehajú v jednotlivom človeku, každý môže prežívať v určitých veciach niečo iné.
V tvojom veku by som to však pripísala k takému poblázneniu...
ked to pride, proste to zistis
@8 To presne vystihuje @16 (Teda našťastie som ani jedno nezažila a ani nechcem, ale tak každý už počul...)
Ucitis teplucko pod rebrami Budes ho brat totalne inak ako ostatnych....to sa neda opisat...