@alpynus ale mňa na tom zaskočilo to 10 - 20, že 10 je minimum... osobne by som viac ako 12 nedal... mimochodom LSA čo je veľmi podobna latka v havajskej ruži sa da zohnať za polovičnu cenu, a čo som počul tak aj LSD vedľa v Česku stoji o dosť menej ako u nas...
Jeden trip havajskej ruže by vyšiel na asi 100 kč, možno aj menej, ale myslím, že sa to nedá porovnávať. Z úvodu ťa semienka ruže privítajú (aj po výbornej príprave) nauzeou a inými žalúdočnými "príjemnosťami", ktoré výrazným spôsobom ovplyvnia priebeh intoxikácie. Je to boj : ) A to je veľký rozdiel oproti LSD.
@viollin čital som o tom trochu, mohol by to byť nejaky flashback... napr. pri fyzickej aktivite sa uvoľnuje THC nahromadene v tukoch a efekt je podobny tomuto ale keďže ja to viem vyvolať niekedy len tak, tak neviem...
@alpynus ale zas, čo som počul od kamarata, ktory bol na dovolenke v Dominikanskej republike (v karibiku) tak mu tam na ulici na nejakom trhu ponukal jeden miestny LSD za 2 dolare... čo je ešte o dosť menej ako 100 kč... tak to už je extrem... to je dobra tema na diskusiu, nedavno som videl graf, ktory porovnaval ceny ganje po celom svete, väčšinou vo vyspelych krajinach lacnejšia ako u nas, ale v Japonsku a Novom Zelande cca 50 usd za gram a JAR je priemerna cena na ulici 1 usd za gram
@strejdabob hmm nie,to nekoresponduje s tym kedy sa mi to zvykne stavat,casto spontanne,najviac asi ked lezim,ale minule sa mi to stalo v cakarni u doktorky, som to mohla "zapnut/vypnut" ale nvm,neposobi to na mna prave pozitivne ze sa mi to stava...
Podľa mňa je na tie pomery 2 doláre vcelku normálna cena, mohla by byť ešte aj nižšia.
Ako som už vyššie spomínal, náklady na výrobu 20.000 dávok sú okolo 100$, čiže ak bol chlapík pri výrobcovi (je to pravdepodobné, totiž v takej malej republike je asi málo ľudí pri zdroji), tak aj tak slušne zarobil.
Inak, nie je nič nezvyčajné, ak napr. už aj napr. na juhu Francúzska niekto zrieši haš za 2 eurá : )
@mayo LSD je syntetická droga - dietylamit kyseliny lysergovej. Robí sa to v malých dávkach - niekoľko zrniek a dáva sa to na malý papierik , taký malý štvorček . To sa zje. Je to silné a neviem či aj návykové. Ale predávkovanie nebýva príjemné.
Dúfam že si vážne nevedel čo to je keď som si dal tú námahu vysvetliť to
@alpynus tak možno sa to tam predava aj lacnejšie, možno mu ponukol za 2 usd len preto že to bol turista z Europy, ešte mi hovoril čo ine mu ponukal a za ake nenormalne ceny, ale už si nepamätam
@strejdabob to mi raz kamarát vyprával z knižky o drogách kde bolo všetko o všetkom pekne rozpísané teda tých pár zrniek sa tam len tak nepoloží ale išlo tu o vyzobrazenie množstva
Hahah, to už aká sranda toto čítať tu? Vidno že to ešte nik z vás nemal, a marihuanu už vôbec LSD je v tekutej forme, a je jedno ako sa užíva, látka sa musí dostať do žalúdka, či už sa dá pod jazyk, prehtne, alebo vypije, alebo tabletka Pre jednoduchú výrobu začali napúšťat papier (kedysi kockový cukor) čo zaberie isto menej času LSD nieje návykové, zlý na LSD je len BAD TRIP, ktorý buď príde alebo nie Vždy to je hop alebo trop. Je len na tej konkrétnej osobnosti ako sa s tým vyrovná.. niekto náhodou omylom spadol z okna (to sú tie smrteľné prípady) A to video.. pomlčím a cena? tak 8€ taka normalna, stav 12hodinový SKÚSIŤ, NERIEŠIŤ!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Lepšie než LSD, ušetrím strašne veľa penazí!
A čo je to LSD vlastne? A čo vlastne stojí?
Pretože @mayo to určite nevedel...
Inak, celkom veselé je, že výrobné náklady na 20.000 bežných dávok sú spolu okolo 100$.
Myslím, že si si správne všimol tú iróniu, preto si mu nemusel odpovedať : )
do teraz som ani nevedel, že čo to je!
Nemôžem normálne slobodne diskutovať?
Človek kurva nevie, čo je LSD a už musí byť zaujimavý...
@broken to 10 sekundove vlnenie obrazu si nazval "LSD trip"? hah...
Desať je podľa mňa všeobecne dosť férová cena : ) Síce nie úplne, ale trochu.
Jeden trip havajskej ruže by vyšiel na asi 100 kč, možno aj menej, ale myslím, že sa to nedá porovnávať. Z úvodu ťa semienka ruže privítajú (aj po výbornej príprave) nauzeou a inými žalúdočnými "príjemnosťami", ktoré výrazným spôsobom ovplyvnia priebeh intoxikácie. Je to boj : ) A to je veľký rozdiel oproti LSD.
Podľa mňa je na tie pomery 2 doláre vcelku normálna cena, mohla by byť ešte aj nižšia.
Ako som už vyššie spomínal, náklady na výrobu 20.000 dávok sú okolo 100$, čiže ak bol chlapík pri výrobcovi (je to pravdepodobné, totiž v takej malej republike je asi málo ľudí pri zdroji), tak aj tak slušne zarobil.
Inak, nie je nič nezvyčajné, ak napr. už aj napr. na juhu Francúzska niekto zrieši haš za 2 eurá : )
Dúfam že si vážne nevedel čo to je keď som si dal tú námahu vysvetliť to
"niekoľko zrniek a dáva sa to na malý papierik"
a @mayo LSD je droga, o ktorej spieva moja reč predsa. ľahké
mne stačilo 10 sekúnd