zacalo sa to welkeou nocou.. s jednym chalanom som sa nemala welmi w laske ale po welkej noci sme sa nejako super zkamosili... sme welmi dobri kamosi .. chodim s kamoskou do baru (aj on tam chodi) a vzdy ked tam pridem s kamoskami tak si pride hned ku
Tak keď hovoríš,že je sukničkár,tak by som mu ani ja moc neverila...ale zase podľa toho čo si tu opisovala ako sa ku tebe chová,sa mu určite páčiš,si myslím
Ak sú vaše sympatie vzájomné, tak nechaj, nech sa to vykrištalizuje, ale dávaj si veľký pozor, aby ti nezlomil srdiečko... kým ho dokonale nepoznáš, ber ho radšej s nadhľadom... časom sa uvidí...
Príspevok 13... za to, že ty si v tom veku o také veci nemala záujem, neznamená to, že sú na tom tak všetci. Pozri, mna také veci trápia už dosť dlho, a za to som vytretá? Každého to začne zaujímať inokedy. Nevidím dôvod narážať do tých, čo v sebe takéto - hm - sklony začnú prejavovať skorej
Teraz k téme... s tvojím vekom nemám problém, ale... ten chalan mi nepripadá ako typ, ktorý by to myslel skutočne vážne. Pripadá mi proste, že si sa mu zapáčila, ale na to, že ťa "miluje" má podozrivo malé obavy z odmietnutia . Pripadá mi to, akoby to slovo prenho znamenalo zosilnené "si pekná, povedz, že aj ja". Pripadá mi dosť detinský... a to, ako za tebou chodí... Mne by to veľmi neimponovalo. Ale aby som odpovedala na otázku, áno, určite mu nie si ľahostajná, ale pochybujem, že to myslí skutočne vážne.
No tak ti poviem, čo z nej bude o pár rokov? Možno sa raz stretnete ako kolegyne napr.
Ako ja nemám proti nej nič - je to jej život, môže sa slobodne rozhodovať, tak nech si robí čo chce. Nie som tu preto, aby som diktovala druhým a to čo som nap. bo čisto môj názor.
A teda keď má už tých famous 14 - nemala by mať už svoj rozum??? Je to ešte deco, možno toho ešte veľa neprežila... Každý si je strojcom svojho vlastného šťastia, tak teda nech sa máme každý dobre, ale potom zbytočne plakať nad rozliatým mliečkom
15. S tou kolegynou si ma nasrala . Nie, ja som v živote s chalnom ani len neriešila, hoci to z toho môjho príspevku asi vyznelo všelijako. Pustila som sa do teba výlučne pre ten citát : "Čo takáto vytretá... ja som vtedy o slovíčku láska ani šajnu nemala!!!", akoby si na základe vlastnej skúsenosti (resp. neskúsenosti) kritizovala tých, čo sa v 14-tich opovážia zaľúbiť. Všio
Ja mám takisto právo vyjadriť svoj názor. A ty si sa vôbec nemala čo ozývať, bo túto tému si ty nezakladala a ani som sa tu na tebe nevyburovala, asi tak
2. pamätáš tie debaty, čo sme viedli kedysi na tému je do teba?? ....milujem to spojenie - som do teba, nie ja som do teba .....kedy si som sa na tom vedela tak uščávať
ja som fajcila preto, lebo ma vyprookoval a som sa nejako musela ukludnit a to mi robi wzdy ked sme obaja v bare... mam sa ho nato opytat ze preco to robi????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Jj, to bolo super...
Takto, ked ti s nim je dobre, tak sa ho drz, hlavne sa velmi nenamotavaj, lebo potom z teba vyrastie "nenavidim vsetkych chlapov, lebo su svine" mrcha
Chapes, taky a este lepsich chlapcov v zivote stretnes veeelmi vela
Dnešné deti by už len kkt do huby abo de chcelo a nwm čo ešte ty kks!!!
Príspevok 13... za to, že ty si v tom veku o také veci nemala záujem, neznamená to, že sú na tom tak všetci. Pozri, mna také veci trápia už dosť dlho, a za to som vytretá? Každého to začne zaujímať inokedy. Nevidím dôvod narážať do tých, čo v sebe takéto - hm - sklony začnú prejavovať skorej
Teraz k téme... s tvojím vekom nemám problém, ale... ten chalan mi nepripadá ako typ, ktorý by to myslel skutočne vážne. Pripadá mi proste, že si sa mu zapáčila, ale na to, že ťa "miluje" má podozrivo malé obavy z odmietnutia . Pripadá mi to, akoby to slovo prenho znamenalo zosilnené "si pekná, povedz, že aj ja". Pripadá mi dosť detinský... a to, ako za tebou chodí... Mne by to veľmi neimponovalo. Ale aby som odpovedala na otázku, áno, určite mu nie si ľahostajná, ale pochybujem, že to myslí skutočne vážne.
Ako ja nemám proti nej nič - je to jej život, môže sa slobodne rozhodovať, tak nech si robí čo chce. Nie som tu preto, aby som diktovala druhým a to čo som nap. bo čisto môj názor.
A teda keď má už tých famous 14 - nemala by mať už svoj rozum??? Je to ešte deco, možno toho ešte veľa neprežila... Každý si je strojcom svojho vlastného šťastia, tak teda nech sa máme každý dobre, ale potom zbytočne plakať nad rozliatým mliečkom
No a pokiaľ viem, nemajú sa tu riešiť moje problémy, ale tej holky, takže asik tak
Ja mám takisto právo vyjadriť svoj názor. A ty si sa vôbec nemala čo ozývať, bo túto tému si ty nezakladala a ani som sa tu na tebe nevyburovala, asi tak
btw..toto mi pripomenulo mna pred 5rokmi sorry
ale asi sa mu teda pacis
A jj nefajci!