Mám taký problém.Rok sa poznám s jedným super chalanom, s ktorým ma zoznámila jedna spolužiačka, ktorá je zároveň moja fajn kamarátka.Ten chalan chcel najprv ju, potom mňa, potom ju a momentálne s ním chodím ja. Kedže ho poznám rok za ten čas som zistila
Zaujímavé....ťažko povedať, kebyže napíšeš akosa správa alebo čo ti je podozrivé poradíme ti lepšie, ale takto fakt nevieme lebo jediné čo si nám o nom pocvedala je ako sa volá.....čiže moja rada radšej sa kamarátov opýtaj čopoznajú jak jeho tak teba a oni ti poradia lepšie ako my tu
a preco rozmyslas nad takymi vecmi? co ak chodi somnou len preto, aby si zaistil spolocnos na prazdne dni. Hluuupost podla mna. nemal dako vela kamaratov. Ale ma dakych. Ja mam len par a venujem sa im (vdaka bohu ze ich nemam vela). Prosim ta tuto otazku si uz nikdy nedavaj a ani je npisa a uz duplom ju nevislovuj. Dokazala by viac ublizit ako usluzit
na co by s tebou chodil ked by si mohol aj lepsi program zariadit..ked kamarati nemozu tak by si skor zapol telku alebo siel behat a nie minat peniaze a cas na niekoho koho rad nema!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
...Ten chalan chcel najprv ju, potom mňa, potom ju a momentálne s ním chodím ja.
Nech sa najprv uvedomí...to je moja rada